Joski Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Cześć, w tym poradniku przedstawię wam jak pobrać i obejrzeć demo. 1. Na początku wchodzimy na stronę główną arenaskilla.pl 2. Wybieramy serwer z którego chcemy pobrać demko ja wezmę do przykładu serwer surf tier - Spoiler 3. Jak już klikniemy w "przejdź do GOTV" to wybieramy datę i mapę którą chcemy obejrzeć ja wezmę na przykład surf_noob z daty 01.02.2019 - Spoiler 4. Klikamy pobierz. 5. Jak nam się pobierze demo to znajdziemy je w folderze pobrane, lub na dole ekranu. Spoiler <- to wyskoczy nam na dole ekranu jak pobierze się demo. 6. Jak już klikniemy w ten link to wyskoczy tam kolejne okienko -> Spoiler 7. Przenosimy ten link do - folderu cs:go 8. Kopiujemy nazwę demka czyli w tym przypadku jest to: auto0-20190201-053343-533941592-surf_noob-_PL_____ArenaSkilla_____Surf__Tier_1-2__TR102_____ws__knife__glove__LiveServer.pl.dem 8.1 Możemy zmienić nazwę demka na jaką chcemy. Ale zawsze musi być na końcu .dem. 9. Wchodzimy do gry, włączamy konsole. 10. W konsoli piszemy playdemo nazwa dema. 11. Gotowe, jeżeli chcecie sobie przewiać demo do wybranego momentu to: SHIFT + F2, lub demoui w konsoli. Edytowane 12 Lutego 2019 przez Joski Surfer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Dobry poradnik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Spoko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 może być 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 +1 dla tego Pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Poradnik jest bardzo dobry dla tych co nie wiedzą jak obejrzeć demko a chcą i wiem że takich osób jest sporo. Edytowane 8 Lutego 2019 przez MefisTo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 NAUCZYL SIE brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Gdy ja chcę odpalić demko wywala mnie na stronę główną csgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 11 minut temu, AppleJack napisał: Gdy ja chcę odpalić demko wywala mnie na stronę główną csgo Dopisz na końcu demka w konsoli .dem pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 8.1 Możemy zmienić nazwę demka na jaką chcemy. - Oczywiście przy zmianie nazwy muszą dopisać ".dem", które prawdopodobnie usuną przy zmianie nazwy. Pewnie dlatego koledze apple wywalało do menu cs go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Spoko poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Okay poradniczek ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Fajnie opisane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Good Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi