Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skargunia na adminka ;d

Udostępnij

ferN_

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) : https://steamcommunity.com/id/Yasuowaty/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) : Matysiak
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) : Napisałem na czacie " Matysiak to ... ? " A po dosłownie 5 sekundach napisałem kumpel i za to dostałem gaga nie wiadomo dlaczego XD 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) : Jailbreak
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) : Mapa jb_spy_vs_spy_beta7 godzina 14:40 

Zrzut ekranu (177).png

• Smutne. 3
  • Haha! 2

Dobrze zaczynając.

1. Jesteś na czarnej liście, przez co dla ciebie kary są x2.

2. Przed chwilą dostałeś muta 720, po czym zachowywałeś się dosyć niestosownie

3. Była to ewidentna prowokacja w moją stronę.

obraz.thumb.png.4edeae3377483baaa2b2b51d7b184c95.png

Dodaję ss'a, z mojej konsoli jak to wyglądało. Twoje prześmiewcze teksty typu "Gitufa", czy te prowokujące uśmieszki możesz sobie darować.

Dodając, że na koniec wszedłeś na serwer, z prowokacyjnym tekstem "No skargunia już na ciebie jest, zapraszam do wypowiedzenia się :)". A we wcześniejszej sytuacji dodałeś coś typu "No to skargunia leci, wyczekuj :*".

Z mojej strony to tyle, według mnie gag słuszny, patrząc na twój SB i na liczne prowokacje z twojej strony, jak i na to, że wcześniej gdy byłem na sm_ukryj również źle się zachowywałeś.

PS. Dodaję screena z twojego aktualnego sourcebansa, przypominając, że przed wyczyszczeniem miałeś jeszcze ok. 50-60 commbansów.

Spoiler

obraz.thumb.png.9519d4594db1ee6cbe1ed7bcc3d68d6b.png

Spoiler

obraz.thumb.png.393c34c3fe8ee0176211ef77ca3f7a36.png

Edytowane przez Matysiak
  • Smutne. 1

1 minutę temu, Matysiak napisał:

Dobrze zaczynając.

obraz.thumb.png.4edeae3377483baaa2b2b51d7b184c95.png

Dodaję ss'a, z mojej konsoli jak to wyglądało. Twoje prześmiewcze teksty typu "Gitufa", czy te prowokujące uśmieszki możesz sobie darować.

Dodając, że na koniec wszedłeś na serwer, z prowokacyjnym tekstem "No skargunia już na ciebie jest, zapraszam do wypowiedzenia się :)". A we wcześniejszej sytuacji dodałeś coś typu "No to skargunia leci, wyczekuj :*".

Z mojej strony to tyle, według mnie gag słuszny, patrząc na twój SB i na liczne prowokacje z twojej strony, jak i na to, że wcześniej gdy byłem na sm_ukryj również źle się zachowywałeś.

Nie pisalem nic takiego jak ty to ujales napisalem tylko gitufa a potem napisalem tak " Jestem szypciutki wiec skarga juz jest zapraszam wypowiedz sie :D " I dokladnie tak napisałem więc prosze nie zmyślaj rzeczy których nie pisałem  i nie napisałem " No to skargunia leci wyczekuj " Tylko ide pisac skarge, nie przekręcaj moich zdań ani nie wymyślaj słow których nie mówiłem prosze :)

• Smutne. 2

W dniu 28.05.2020 o 14:56, Matysiak napisał:

+1

W dniu 28.05.2020 o 14:56, Matysiak napisał:

Następnym razem na dłużej 

W dniu 28.05.2020 o 14:58, ferN_ napisał:

Prawda. Uspokój się i przestań prowokować adminów @ferN_bo skoczy się to dla ciebie gorzej.

Admin postępował zgodnie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności