Tetsuya Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/adasjestspokoxd/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198310227697/ Nick oskarżonego: Wichura Opis sytuacji: Prowokowanie mnie przez całą rundę ,po zrobieniu fk przez krejzolq`a na mnie. Serwer: JB Dowody: mapa jb_kucukisyan, runda 0:3, ok godziny 22:50 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wichura Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Chłop się rusza na bezruchu i ma pretensję jeszcze, naprawdę jestem pod wrażeniem. 1 1 nic to nie wnosi do tematu //spam Przez PiKe, 26 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) Rozpiska mapy 01:37 miszdr "weź wyłącz te kurw* pralke" w odpowiedzi na buczący mikrofon gracza borszczu. 01:52 gracz ERO w odpowiedzi na buczący mikrofon "wyłącz te pralke pierd*lną" 03:28 gracz Rainbow będąc martwym podpowiada drużynie Tt o położeniu graczy ct 06:30-06:45 gracz mondej próbuje coś powiedzieć o trzymaniu mikro przez ct ale robi to w sposób przeszkadzający ct w prowadzeniu/wyjaśnieniu sprawy freekila(nie było to potrzebne) 08:45 gracz wichura po tym jak tetsuya spowodował bunt w poprzedniej rundzie i czepiał się wichury co do poleceń mówi "ja tylko na szybko tego pieska zabije i." W rundzie 0:3 na początku Warden daje polecenie "tworzycie ładny zgrabny szereg na moim markerze" Następnie daje zakaz klikania przycisków do odwołania było to następne polecenie w na linii nie było bezruchu więc tetsuya mógł się ruszać został zabity i to był freekill 09:18 gdy tetsuya zginął wichura mówi "dobrze dobrze leżeć" 09:21 wichura do gracza tetsuya "nie płacz, nie płacz" 09:28 tetsuya tłumaczy dlaczego był to freekill a gdy wichura mu przerywa słowami "super super" testsyua mówi "nie przerywaj mi" wichura odpowiada "super super no" (wszystkie te zwroty były wypowiadane pogardliwym głosem) 09:52 gdy tetsuya mówi że piszę skargę, wichura odpowiada "no pisz pisz" To na tyle z rund wyszczególnionych w skardze. 18:30-18:48 gracze ERO i borszczu nadużywają mikrofony, ciągle gadając (borszczowi strasznie buczy mikrofon) 20:02 gracz Rainbow w odpowiedzi na to że tetsuya powiedział że Rainbow nie umie przejść bhopa mówi "a możesz zamknąć mordę" 23:18 gracz reinbow buguje deagla. 24:20-24:40 gracz borszczu przeszkadza w prowadzeniu gadając nie potrzebnie 25:20 gracz Kubusiek ginie przez kostke odploną przez ERO(ero odpalił kostkę spejclanie) 27:30 krejzoleq odpala kostkę i ginie 2tt Oraz 1 ct 34:00 Rainbow nadużywa mikrofonu mówiąc bezsensowne rzeczy To na tyle z tej mapy ERO ban 120min celowe zabijanie więźniów guzikiem Mute 120min brak kultury, nadużywanie (jest to gracz który często łamie regulamin) Miszdr Mute 30min kultura Rainbow Mute 120min podpowiadanie i nadużywanie ban 60 min celowe bugowanie Mondej Mute 30min przeszkadzanie Wichura Mute 180min prowokacje Borszczu Mute 60min nadużywanie Krejzoleq ban 240 specjalne zabijanie Tt guzikiem Ostateczne Kary wystosuje ubt @ BeeMay @ Tamer Edytowane 27 Maja 2020 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 frosztj ma już UBT więc skargę można przyjąć, @ UnBan Team @ Admin JBkary do nadania jak się nie mylę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi