Aliq Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Hejo, piszę ten post w dziale Retake 1, ale dotyczy on (chyba) całego pluginu, czyli (chyba) Retake 2 i (chyba) Retake 3 też. Mianowicie, czasami zdarza się, że spawnujemy się jako antyterrorysta w miejscu, w którym powinien zespawnić się terrorysta. Nie wiem, czy jest to znajomy już błąd, czy był tylko na jednej mapie, ale zobaczyłem i zdecydowałem się go zgłosić. Tutaj przykład: Przyklad na arene.mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Na rt3 też to występuje, ale baaardzo rzadko. ~~ raz na 5 map 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Obóźniłem o 0,5s. Proszę o opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Problem ciągle występuje, właśnie się to stało na rt3 (overpass około 19:56 ostatnia lub przedostatnia runda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 A teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 @ xBonio na rt3 nie wiec raczej do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi