Nacpany_Lisek Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/0195235/ link do profilu oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Tamerowski nick oskarżonego: @ Tamer opis sytuacji: Gra sobie na serwerze o godzinie 22.33 skończył mi się mut po czym wbija @ Tameri powiedziałem " Tamer czy dałbyś się zaprosić do restauracji na bułkę z parówką" i dosałem muta na 6 godzin za prowokacje po czym napisałem na chat "ty ku*wo" i bez ostrzeżenia dostałem bana na 2 godziny za obraze napisałem to na say'u a nie na żadnym gang chacie ani czymś innym i zamiast gaga dostałem bana a z tego co ja wiem za obraze jest mut/gag a nie ban. dowody: demko godzina: 22.33-22.38 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Sam napisałeś że dopiero skończył ci się mute na 4h i pierwsze co wszedłem na serwer zaczynasz prowokować. Skoro byłeś taki do przodu na serwerze to bardzo dobrze wiedziałeś co się działo z kolegami którzy to wszytko rozkręcili. Po tym jak Cię wyciszyłem zaczynasz od razu wyzywanie na czacie - Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) zamiast tego dostałeś bana na 2h, ale jak tak bardzo chcesz mogę nadać gaga do 12h . 13 minut temu, Trol_Psychol napisał: bez ostrzeżenia dostałem bana Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 32 minuty temu, Tamer napisał: "Sam napisałeś że dopiero skończył ci się mute na 4h i pierwsze co wszedłem na serwer zaczynasz prowokować." dostałem mute na 2h drugi raz od miesiąca z czego 1 był na Jail Break 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Tamer nie ma już m@. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi