Kapi. Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Kapitoziomal/ Link do steam oskarżonego: Bacior Nick oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198113984090/ Opis sytuacji: Koleżanka robiła co rundę po 5-7 celowych fk. Łącznie było ok.20 celowych fk. Serwer: JB Dowody: Demko z mapy jb_dust2_final2 godzina ok.20:35 rundy: 1,2,3, 5 Edytowane 23 Maja 2020 przez Kapi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 dodam tylko ze zrobila to na 4 mapach pod rzad w sztecz kara powinien byc perm wczesniejsze mapy jb facebook dalej nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Rozpiska. Kary które napisałem są tylko przykładem oczywiście ostateczne wyda UBT. No więc tak bacior przez cały czas odkąd był w ct robił celowe fk i "trollował" gre. Bacior perm ctban "mass fk" <<< propozycja<<< 1:24-rozgrzewka 2 fk osoby nic mu nie zrobiły tylko za nim szli. 3:32-1fk 5:17 2 celowe fk "Igora zabił za to że miał broń" 5:33 3 celowe fk 9:50 6 celowych fk 6:28 kolejne 6 celowych fk W niektórych sytacjach osoby od niego uciekały pomimo tego że były wydane polecenia więc ich nie liczyłem, ale rozumiem że chciały uciec od niego żeby on nie zrobił fk. Kolejna sytuacja Cypuś 9:50 "obraza" Cypuś 16:22 "obraza" Szczerze nie wiem jakie mu już będziecie dawaś muty ponieważ niektóre jego kary sięgały 2 tygodni więc myślę że za niedługo perm mute. Na ten moment 720 moim zdaniem będzie dobrym rozwiązaniem, bo był zdenerwowany przez to że przez całą mapę nie dało się normalnie pograć... Nie dziwię mu się ale takie rzeczy najlepiej zatrzymać dla siebie ;). W 7 rundzie wszedł admin Royal i było już w porządku Jeszcze z tego co pamiętam gracz o nicku "Mów Mi Krzychu" dostał od Skanera za takie coś permbana, więc też bym brał to pod uwagę. Edytowane 23 Maja 2020 przez mNk 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Rozpiska. Kary które napisałem są tylko przykładem oczywiście ostateczne wyda UBT. No więc tak bacior przez cały czas odkąd był w ct robił celowe fk i "trollował" gre. Bacior perm ctban "mass fk" <<< propozycja<<< 1:24-rozgrzewka 2 fk osoby nic mu nie zrobiły tylko za nim szli. 3:32-1fk 5:17 2 celowe fk "Igora zabił za to że miał broń" 5:33 3 celowe fk 9:50 6 celowych fk 6:28 kolejne 6 celowych fk W niektórych sytacjach osoby od niego uciekały pomimo tego że były wydane polecenia więc ich nie liczyłem, ale rozumiem że chciały uciec od niego żeby on nie zrobił fk. Kolejna sytuacja Cypuś 9:50 "obraza" Cypuś 16:22 "obraza" Szczerze nie wiem jakie mu już będziecie dawaś muty ponieważ niektóre jego kary sięgały 2 tygodni więc myślę że za niedługo perm mute. Na ten moment 720 moim zdaniem będzie dobrym rozwiązaniem, bo był zdenerwowany przez to że przez całą mapę nie dało się normalnie pograć... Nie dziwię mu się ale takie rzeczy najlepiej zatrzymać dla siebie ;). W 7 rundzie wszedł admin Royal i było już w porządku Jeszcze z tego co pamiętam gracz o nicku "Mów Mi Krzychu" dostał od Skanera za takie coś permbana, więc też bym brał to pod uwagę. 1 SPAM Przez SK4N3R, 24 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Dzięki MNK Kary: Bacior - ctban 2880 minut - mass fk (ponad 20), nieogarnianie Cypuś - Mute 720 minut - sb Do nadania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi