Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na admina

Udostępnij

pawelu

Rekomendowane odpowiedzi

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198883921323/

Link do profilu oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/lubiedisa019210/

Nick oskarżonego: @ M-I-C-H-A-L

Opis sytuacji : Dostałem bana za obrażanie na u@ okej "ban słuszny" ale przed banem więcej niż 3h trzeba dać ostrzeżenie a ostrzeżenia nie dostałem :D

Dowody: demko 
Godzina i data: 16.05.2020 22:59

7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze.

Dodam tylko, że admin POWINIEN, nie musi

Edytowane przez ZieLa

Byłem przy tej sytuacji, najpierw cały czas przeklinałeś, nadużywałeś mikrofonu, za co dostałeś muta, potem zacząłeś przeklinać na chacie za co dostałeś gaga. Jest to moim zdaniem wystarczające ostrzeżenie, żebyś się uspokoił, admin czatu nie widziałem, ale tak jak napisałeś w skardze ban słuszny. Admin powinien dać Ci ostrzeżenie, ale nie musi tego robić. Zostawiam sprawę dla @ Tamer

Nie dałem ci ostrzeżenia, ponieważ chwilę wcześniej dostałeś muta oraz gaga. Dobrze wiedziałeś jakie są konsekwencje tego co zrobiłeś, bo nie jesteś nowym graczem. Poza tym nie wydaje mi się, że za napisanie "WY KURWY" do jakiejkolwiek osoby na serwerze należy się ostrzeżenie.

chciał bym dopisać że admin @ Askojak zapytałem czy mi zwiększyli to on powiedział tak ja powiedziałem że kare dostałem a z tego co wiem to nie można zwiększać za to że skarge napisałem a i powiedział że im "adminom wszystko wolno" jest to na demku o 23:20. I jak coś na koncie pawelu grał ktoś inny żeby nie było że perm "multi konto".

27 minut temu, Pawelu10 napisał:

ostrzeżenia nie dostałem

To jak to w końcu jest? Najpierw piszesz że TY nie dostałeś a później że na twoim koncie był ktoś inny.

7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze.

Wydaje mi się że to starczy.

13 minut temu, Pawelu10 napisał:

i powiedział że im "adminom wszystko wolno"

Dostałem o tym informacje że było to powiedziane w żarcie. 
@ Askoczasami lepiej nie żartuj ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności