ZieLa Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) Nick: ZieLa Nick admina: BeeMay Długość mute: 1 godzina Data i godzina: około 21 (ten tydzień środa) Serwer: Skarga jb Powód muta: ZieLa - kultura Mapa: JB_summer_xmas_v1 Nic niekulturalnego nie powiedziałem chyba jakaś pomyłka (jeszcze nie dostałem mute i nie chcę dostać) Nie chcę pisać skargi więc mi tego muta anulujcie Edytowane 15 Maja 2020 przez ZieLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) SKRT SKRT odrzucam PS. W dodatku jeśli masz muta/bana 1h to twoja kara minie //ravii 9. Odwołania od bana krótszego niż 2 godziny, zostaje odrzucone. Tyczy się to równiesz mutów. Edytowane 15 Maja 2020 przez ravii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi