Gniewko Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 link Link do steam: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/ Link do steam oskarżonego: nie posiadam. Opis sytuacji: Ct trolujenie nie daje prowadzić prowadzącemu. Wyzywanie prowokowanie itd.czysta patologia. Serwer: Jb Dowody: demo jb_summer_xmas_v1 godzina 21.45 około I aż do końca mapy polecam obejrzeć. 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Do wyzwisk akurat mogę się przyznać poniosło mnie. Tak jak tutaj jest napisane poniosło mnie dlatego, że nie ct nie pozwalało mi prowadzić normalnie rundy, dlatego że (jeżeli się nie myle to tylko 1 gracz o nicku hobbit) strzelał ciągle z negeva i ja prawie nic nie słyszałem. 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 @ UnBan Teamrozpiska? wakacje macie? 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Bałagane - 4FK, 5 FK guzikiem, kultura Tetsuya - 1FK, kultura DZIKI KOTEŁ - nadużywanie, kultura ZieLa - 3FK (przeprosił), kultura Gniewko - puszczanie przez telefon "Cześć z tej strony SK4N3R", "SK4N3R to YouTuber" MONDEJ - nadużywanie hobbit - >PROWOKACJA< >NADUŻYWANIE< , >PRZESZKADZANIE W PROWADZENIU< , I Hobbit fajnie, że kłamiesz na temat moich wypowiedzi . Warden wydając polecenia zabicia więźniów nawet jeśli są niesłuszne to FK liczą się na jego konto nie na odwrót jak Ty powiedziałeś . I'm Boosted - kultura nadużywanie Gienio - kultura, nadużywanie ArIaN CaSaBlAnCa - kultura IGonnaHitYa - PROWOKACJA Ferber - PROWOKACJA, KULTURA "Póki nie ma admina to chuj wam w dupe" Zawiodłem się zachowaniem moich byłych adminów... KARY: Bałagane - CTBAN 300min, MUTE 60min Tetsuya - MUTE 30min DZIKI KOTEŁ - MUTE 120min ZieLa - MUTE 60min Gniewko - MUTE 120min MONDEJ - MUTE 60min hobbit - PERM MUTE, CTBAN 720min I'm Boosted - MUTE 60min IGonnaHitYa - MUTE 60min Ferber - MUTE 120min 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi