satur Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 NIE WIEM GDZIE UMIEŚCIĆ TEMAT WIĘC ROBIĘ TO TUAJ Nick: saturday Nick admina: Długość bana: 4320 minut / 3 dni Data i godzina: Serwer: csgo jailbreak Powód bana: Nadużywanie mikrofonu Mapa: jb_anka_gaming_v1 Skarga została przyjęta, mute jeszcze nie nadany, ale to jest odwołanie od niego. Obejrzałem całe 30 minutowe demko z tej mapy. Użyłem wtedy mikrofonu nie wiem, z 5 razy z czego kilka razy normalna wiadomość głosowa do wardena. Ogólnie średnia długość moich wiadomości głosowych to z 2 sekundy. 3 czy 4 razy bezsensownie zrobiłem jakiś dźwięk, więc mute - okej, ale nie na 3 dni. Ani razu nie krzyczałem, dmuchałem, śpiewałem, puszczałem bindów lub muzyki. Wnioskuję o skrócenie kary. wg to ostrzezenie, ew. mute na 30min ale ok @ Ciosek 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 16:04 - Krzyczenie niewyraźnych słów do mikrofonu 17:07 - Kolejne nadużywanie mikrofonu 18:00 - Udawanie 'psa' (W tym momencie koledzy saturdaya także zaczęli nadużywać mikrofonu) 18:18 - Kolejne 'szczeknięcie' 18:55 - Kolejne 'szczekanie' ale tym razem na przesterze 19:06 - Kolejne 'szczekanie' także na przesterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 2 godziny temu, Ciosek napisał: 16:04 - Krzyczenie niewyraźnych słów do mikrofonu 17:07 - Kolejne nadużywanie mikrofonu 18:00 - Udawanie 'psa' (W tym momencie koledzy saturdaya także zaczęli nadużywać mikrofonu) 18:18 - Kolejne 'szczeknięcie' 18:55 - Kolejne 'szczekanie' ale tym razem na przesterze 19:06 - Kolejne 'szczekanie' także na przesterze 18:55 - to inny gracz, 19:06 - nie ma przesteru Więc za 4 sekundowe wiadomości głosowe mute na 3 dni ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Mute przesadzony.. I tak mute się przedawnił. Jeśli chcesz to napisz skargę. close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi