szefxkacp Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Nick: kacper Nick admina: agata z fiata Długość bana: 1 dzien 14 godzin 20 min (miało być 2 dni ale admin ma chyba problemy z liczeniem) Data i godzina: 8 maja godzina 23 Serwer: jb Powód bana: bugowanie/działanie na niekorzyść serwera/txt Mapa: jb dust final 2 A więc zrobiłem tak że na serwerze każdy miał przez 5 sekund var 60 i dostałem za to bana na 2 dni? Za bugowanie i txt maksymalny ban wynosi 60 minut a działanie na niekorzyść serwera myślę że nie było tak duże żebym dostał bana na 2 dni ponieważ nawet nie wywaliłem serwera tylko przez chwilę każdy miał var a ostatni ban z takim powodem dostałem na godzinę z pół roku temu. Proszę o zdjęcie lub skrócenie bana bo 2 dni to ewidentnie za dużo (czasami jak ktoś wywalał serwa dostawał bana tylko na 240min). 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) @ Agata_Z_Fiataten ban jest za długi i zgadzam się co do powodu lecz to jest pierwsza taka sytuacja co do @kacperw ciągu długiego odstępu czasu tak więc przesadnie nadałeś 2 dni. Skracam go, dziś o 18 ban wygaśnie. Edytowane 9 Maja 2020 przez ravii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi