ferN_ Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) : https://steamcommunity.com/id/IGonnaHitYa/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) : IgonnaHitYa Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) : Gdy któryś z graczy dostał mute z powodem " naduzywanie jd " to ja napisałem " beczka z administreczka " I dostałem w tym momencie gaga na chyba 2 tyg za to że tak właśnie napisałem, a powód bana to " obraza " skoro beka to znaczy poprostu śmiech a administreczka no to co to jest za słowo ? Nie ma takiego słowa nawet a ja na tym tak jakby cierpie i dostaje za to gaga XD Pozniej powiedzialem ze oskarżony przeze mnie admin " kygo " jest moim zdaniem śmieszny i za to znów dostałem mute na 2tyg chyba z powodem też " obraza " Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) : Jailbreak Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) : Godzina około 17:45 mapa jb_august_2k17_v1c 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Napisałeś "beczka z administracji" Dostałeś gaga na 2 tyg bo wcześniej dostałeś już na tydzień i mówiłem ci o tym ze następne przewinienie będzie karane 2x dłuższym mute'em. Mute'a dostałeś bo powiedziałeś "Jesteś śmieszny kygo" czy coś w tym stylu, uznałem to jako obrazę , wywnioskowałem z tego też , że nic nie robisz sobie z tego gaga i zasługujesz na kolejną karę. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Tyle ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Gracz @ IGonnaHitYa nie posiada już rangi Admina JB. Mute zdejmuje gaga skracam do 1 dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi