Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na Admina.

Udostępnij

Kenrau

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/99px/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/mnktokozak

Nick oskarżonego: mNk
Opis sytuacji: mNk dał mi bana za obrazę przyjaciela z gangu z3z3 (aktualnie zer0). mNk dał mi bana za początkowy dobór słów.Lecz mój przyjaciel z3z3 nie obraził się na tą wiadomość. Z3z3 mówił mNk że nie poczuł się urażony ale on nie zwracał na to uwagi. Ta wiadomość istniała na "Gang chacie" gdzie to jest przeznaczone tylko dla członków z gangu ale "mNk" nadużył admina i przeczytał tą wiadomość.
Serwer: Jailbreak
Dowody: jb_buyukisyan_kp_final godz 23,31 ostatnia runda 

• Smutne. 1

Na serwerze z gangu byłem ja i Kedaru. Miała ona życzenie na które się nie zgodziłem. Ona lekko się wkurzyła i napisała mi po przyjacielsku parę słów na chat gangu . Ja się zaśmiałem i nie urazilo mnie to. Na nastepnej mapie okazało się że Kedaru ma bana. Powiedziałem to adminowi że rozmawialismy ze sobą i mnie to nie uraziło , on odpowiedział że go to nie interesuje. 

1. Nie da się nadużyć admina.

2. Nie miałem pewności że to było do z3z3

3. Jeśli było to do z3z3 idzcie se wyzywać się gdzie indziej, a nie pózniej piszecie skargi zaśmiecając forum + ubt jak i m@ muszą to sprawdzać.

Wyzywajcie się gdzie indziej na mesie czy gdzieś tam. Szczerze nie obchodzi mnie do kogo to było :p . Wiele razy Ci ustępywałem. Jeśli ban nie był słuszny a moim zdaniem był to przepraszam.

Teraz czekamy na wypowiedz ubt lub @ BeeMay:D  

Napiszę to tutaj żeby nie zaśmiecać. Można tez patrzeć na tego bana tak że 30-60 min zastępuje to co dla niej odpuściłem czego żałuję.

Jeśli popełniłem błąd to okej no wezmę to do siebie i nie będę banował jak ktoś będzie wyzywał kogoś na gang chacie. Teraz decyzja zależy tylko od ubt i m@ czy było słuszne czy nie. Nie spamcie już

Edytowane przez mNk
  • Wrr! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 2

3 minuty temu, mNk napisał:

3. Jeśli było to do z3z3 idzcie se wyzywać się gdzie indziej, a nie pózniej piszecie skargi zaśmiecając forum + ubt jak i m@ muszą to sprawdzać.

Wyzywajcie się gdzie indziej na mesie czy gdzieś tam. Szczerze nie obchodzi mnie do kogo to było :p . Wiele razy Ci ustępywałem. Jeśli ban nie był słuszny a moim zdaniem był to przepraszam.

Gang chat to inny chat niż normalny, na tym chacie gang nie powinno być gagow, gdyby został urażony napisałby na u@ . Więc bezsensowny gag ;)

Edytowane przez Drix

5 minut temu, mNk napisał:

Wyzywajcie się gdzie indziej na mesie czy gdzieś tam. Szczerze nie obchodzi mnie do kogo to było :p

W tam tej chwili nie było nikogo na serwerze z gangu "USA".Gdzie to było napisane na "Gang chacie".A tam mają dostęp tylko gracze z gangu.

Edytowane przez Kedaru
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności