Luffy Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Luffy Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Joski Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Zanim miał admina, wyzywał każdego i obrażał, kolega ma 15 lat i cały czas rozmawia bez mutacji, a regulamin mówi, że mikro po mutacji lub 16+ Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) Mam 3 graczy i nie wiem czy da sprawdzić z przed kilku dni zanim miał admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Mutacje już przeszedłem miesiąc temu, so? Daj dowód jak kogoś wyzywam przed dostaniem admina. No chyba, że dowód to trzech twoich kolegów co napisali na mnie skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 11. Admin ma obowiązek upomnieć gracza przez mikrofon nawet gdy nie posiada mutacji. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Rozumiem ale ty nie masz mutacji ani 16 lat i wyzywałeś zanim miałeś admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 §5.4. Jeśli na tym stanowisku jest mniej niż 5 osób, można pominąć powyższe wymagania. Polecam przeczytać regulamin na admina. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 hello, potwierdzam sytuację (free post) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 20 minut temu, Luffy napisał: Rozumiem ale ty nie masz mutacji On ma mutacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 §7.1. Dowodami mogą być również inni Gracze w ilości 3 lub więcej, którzy muszą podpisać się pod skargą w ciągu 12 godzin od napisania skargi. Widzę, źe Twoi koledzy się nie wypowiedzieli. Jak dla mnie skarga do odrzucenia, bo nie podałeś żadnego dema. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Polecam przeczytać regulamin na Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 §7.1. Dowodami mogą być również inni Gracze w ilości 3 lub więcej, którzy muszą podpisać się pod skargą w ciągu 12 godzin od napisania skargi. Nie podałeś innych dowodów, więc skargę odrzucam. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi