Administrator Tomgra Opublikowano 4 Maja 2020 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Nick: Tomgra Steam: https://steamcommunity.com/id/tomgra/ Usługa: VIP na zawsze Data nabycia: 30 kwietnia Serwer: Only AWP Sposób płatności: DotPay Rodzaj sklepu: Sklep online Opis problemu: 30 kwietnia kupiłem VIP'a na zawsze. Przez następne kilka dni sobie z nim grałem na serwerze only AWP. Jednak kiedy dzisiaj (04.05.2020) wszedłem na serwer, zauważyłem, że pojawiły się zmiany. Oo chwili gry zauważyłem, że niestety, ale nie mam VIP'a kupionego "na zawsze". Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Po czym wnioskujesz, że nie masz VIP'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Tomgra Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 24 minuty temu, xBonio napisał: Po czym wnioskujesz, że nie masz VIP'a? Po tym, że jak coś napiszę, to przy moim nicku nie wyświetla się "VIP" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 VIP już powinien działać. Proszę o potwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi