Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga

Udostępnij

PoleyMi

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: BialaKominiara

Nick Oskarzonego :Nice female body  < 3

Powod: Przechodzilem mape deathrun_pixelhop a ze była troche trudniejsza potrzebowalem wiecej czasu.

Gdy wszyscy zgineli on mnie zabil {slay} stwierdził że to przedłuzanie i jeszcze mnie obraził.1418312316_Skargax2.thumb.png.c5003b52263aa787ae29405fe25e9bfe.pngSkarga.png.87bee5d8751cd774949aa7812cf799f5.png

Dowody: Potwierdzi to yalsh , Ghostii , SeeQ

Wyrazilem wczesniej sie jasno co mam ci do zarzucenia.

Jesli gracz przechodzi mape nie masz prawa go zabic  ;)

i nie masz prawa obrażać gracza :) szczególnie ze jesteś adminem

Gracze i tak potwierdzili daną sytuacje (4 osoby) :)

GSXGuard. co to jest XDD?

• Lubię to! 1

Podobna syttuacja miala miejsce wczoraj gdy jeden z graczy napisal ze drugi gracz skanuje co oczywiscie było klamstwem a Body bez zastanowienja dał bana:/ Moim zdaniem admin przed banicja powinien sprawdzić czy to prawda a nie banowac od razu. Pozdrawiam

• Lubię to! 1

bylem w tym czasie na serwerze i przy owej sytuacji, kominiara przez jakis czas przedluzal gre stojac w miejscu na pulapce bez mozliwosci jej przejscia, bylo 00 na zegarze wiec body w koncu go slaynal po czym kominiara sie sprul do niego ze idzie napisac skarge, po chwili wbil z powrotem na serwer i zaczal sie pytac wszystkich po kolei kto go poprze i wyzywal bodyego 2 czy 3 razy od kur*w i szmat jeb*nych (przez mikro) i sam sprowokował do tego, co prawda admin nie powinien dac sie zbytnio poniesc i ten tekst zachowac dla siebie ale wyszlo jak wyszlo

jak dla mnie powinienes jeszcze dostac bana na 3h za obraze admina, yoł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności