mondej Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Cześć Areniacy w tym poradniku skierowanym szczególnie do osób nowych przedstawię wam jak nie "zostać zjedzonym" przez community 😜 zapraszam 1.Nie bądź chamskie/nie kozacz 1.1 jak będziesz "podskakiwać" do innych ponieważ reszta z danego serwera będzie stawać w "obronie" osoby do której startujesz 2. przeczytaj regulamin(szczególnie na jb)/jak nie znasz regulaminu i nawet lekko się pomylisz to albo gracze cię będą wyzywać albo napiszą odrazu skargę 3. Bądź przyjazny/jak będziesz przyjazny inni też będą przyjaźni 4. Jeśli masz zamiar piaać podanie na administratora to musisz mieć dobre relacje z osobami na serwerze na którym składasz podanie 5. Wyzywa cię ktoś/ ignoruj to nie przejmuj się tym i poprostu nie reaguj na takie coś bo niektórzy poprostu to mają w genach(ale jak coś cię poważnie uraziło masz forum i możesz pisać skargę) 6. Nie zachowuj się jak dziecko/jak będziesz się zachowywać dojrzale inni będą mieć o tobie dobrą opinię 7. Jak nie masz mutacji nie gadaj za dużo/na większości serwerów rozmawianie bez mutacji może skutkować obrazami w twoją stronę ponieważ większość myśli że jak ktoś nie ma mutacji to odrazu jest nie d****ny itp. 8. Nie liż d***y innym/jak będziesz się komuś podlizywać i to będzie mega widoczne to gracze najprawdopodobniej ciebie będą wyśmiewać 9.staraj się nie robić głupich rzeczy/jak coś odwalisz wyjdzie to na jaw to nie będzie tak że ktoś o tym zapomni zostanie to w umysłach innych i jak ktoś o tym przypomnie to już się każdy odpala i cię wyzywają/śmieją się z ciebie 10. Nie łam regulaminu/za łamanie regulaminu są kary i np. Jak chcesz pisać podanie albo coś a nadmiernie łamałeś regulamin to zostaje te podanie odrzucone i w tym czasie też psuje ci się opinia na serwerze 11.nie daj się zjeść/może i pisałem w punkcie 5 byś nie reagował na wyzwiska to też nie możesz się dawać najeżdżać i musisz się też nauczyć jakie są różnice między krytyką a obrażą Poradnik napisałem z własnego doświadczenia bo gram tutaj długo i wiem jakie jest community Mam nadzieję że poradnik się przyda i pomoże nowym użytkownikom na serwerach społeczności P.S Nie obrażam tutaj community serwera tylko poprostu są niektóre osoby które obrażają itp. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD twój poradnik = 4 warn nie pozdrawiam poradnik na totalny - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) poradnik na - nie podoba mi się wogle chyba nie myślałeś za długo nad nim najbardzdiej mi się nie podobało to na dole nie mogłem napisac sorry xD 17 minut temu, mondej napisał: 6. Nie zachowuj się jak dziecko/jak będziesz się zachowywać dojrzale inni będą mieć o tobie dobrą opinię Edytowane 3 Maja 2020 przez Dawzombie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 usless poradnik na - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Tragedia Ocena negatywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 nikt na poważnie nie będzie oceniał takiego poradnika. Temat został przeniesiony do kosza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi