deleted_account Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/kloczek_ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/IGonnaHitYa Nick oskarżonego: w banach mam wpisane Kygo ale był nim IGonnaHitYaOpis sytuacji: Po wygraniu przezemnie życzenia powiedziałem je "chce arms race" po czym wpisałem kill. On mnie zbanował i włączył zabawe. Serwer: Jailbreak CS:GO Dowody: demko z godziny 16:29 mapa jb_lego_jail_2k17b Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez kloczek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hi-Technology Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Widziałem całą sytuacje na serwerze, moim zdaniem dziwne jest odpalanie życzenia dla kogoś kto dostał bana do tego nie wiadomo za co? Czyżby jakieś spiny prywatne? Tak nie powinien zachowywać się admin (postronnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deleted_account Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Hi-Technology napisał: Widziałem całą sytuacje na serwerze, moim zdaniem dziwne jest odpalanie życzenia dla kogoś kto dostał bana do tego nie wiadomo za co? Czyżby jakieś spiny prywatne? Tak nie powinien zachowywać się admin (postronnie). No to że szacunku do tego admina nie będę miał już nigdy za to że dawał mi już kary za nic i on to dobrze wie (chociaż nie pisałem skarg a powinienem). To przekładanie tego dalej jest kompletnie żałosne. > miej życzenie > powiedz je > dostań bana od admina > ten sam admin odpala te życzenie po banie (smutna żaba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 §9. Skarg nie można składać za drobne błędy i przewinienia, które w Taryfikatorze Banów są krótsze niż 1 godzina. dostałeś bana z powodem "przeszkadzanie w prowadzeniu" na 30 minut, ban minął Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi