satur Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Link do steam: MÓJ Link do steam oskarżonego: JEGO Nick oskarżonego: ERO Opis sytuacji: Warden daje polecenie "kucnij przytrzymaj do odwołania na środku celi". Nie sprecyzował czy zakaz czy nakaz. Obecni byli ww. admini. Wiem, że to czepianie się ale przestrzegamy albo wszystko albo nic. Skarga jest też powodem do przyjrzenia się jego grze w CT. Gość nie przeczytał ani razu regulaminu, ale blokuje innym graczom możliwość bycia wardenem "bo ma mutacje". Serwer: jailbreak csgoDowody: 19.04.2020r. godz. ok. 22:35 jb_facebook runda 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 23 minuty temu, saturday napisał: Obecni byli ww. admini. Nie wyminiłem ich, więc RoyaLL i mnk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Przyjmuję skargę, za blokowanie możliwości prowadzenia innym. ctban 30 minut do nadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi