ProEloKozak123 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Nick: ProEloKoazak123 Nick admina: NiceOne Długość bana: Na Zawsze Data i godzina: to było z tydzień temu i godzina około 14 Serwer: Deathrun v2 cs 1.6 Powód bana: Aimbot Mapa: deathrun_gonvo Moja Notatka; Prosiłbym o unbana ponieważ pograłbym jeszcze na serwerze a zostałem zbanowany nie słusznie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) 10:05-10:40 - dziwne odruchy celownika po tym jak robiłeś serie z mp5, celownik od razu leci na głowę i nad nią 14:53-15:15 - to samo co wyżej, szymek spadł z szyby a Twój celownik równo za nim w dół poleciał i wszystkie pociski przyjął, po chwili szymek biegał na prawo i lewo a Twój celownik poruszał równocześnie z biegiem szymka, chwilę później go zabiłeś 16:39 - celownik tak samo lata za enemy 16:46 - patrzysz się celownikiem w ziemie, enemy się wychyla i nagle Twój celownik znajduję się na jego ciele 17:07 - ewidentny aimbot 18:10 - dziwne trzęsienie celownika po 2 zabiciu? 22:30 - ta sama sytuacja co w 1 akcji, enemy spada z szyby a Twój celownik równocześnie z nim 27:13 - dupny aimbot 41:20 - zabicie enemy i od razu jakimś cudem celownik znalazł się na mojej głowie i dostałem serie 44:00 - ? 44:35 - celownik leci równo z biegiem enemy 45:40 - runda dłuższa i można się dokładnie przyjrzeć, 1 ct lata po spawnie tt od lewej strony, 2 ct jest po prawej strony bez ruchu pod ścianą, lecą serie w tego co leci z lewej strony, gdy przeleciał obok tego ct co stał bez ruchu to nagle celownik przeniósł się na niego razem z serią pocisków //edit - wrzucam link do pobrania dema w razie gdyby z HLTV miało zniknąć ponieważ jutro już nie będzie dostępne, https://www9.zippyshare.com/v/y8oxYovg/file.html Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Nice One 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProEloKozak123 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 hahaahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahh xd ciebie lol tylko ty stwierdziłeś że mam aimbota jakos jak tak długo gram nikt tak nie stwierdził i ban jest nie słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Odpalony. Brak ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi