Skocz do zawartości

[Rozwiązane] ODWOłanie od Perma

Udostępnij

ProEloKozak123

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ProEloKoazak123
Nick admina: NiceOne
Długość bana: Na Zawsze
Data i godzina: to było z tydzień temu i godzina około 14 

Serwer: Deathrun v2 cs 1.6
Powód bana: Aimbot
Mapa: deathrun_gonvo

Moja Notatka;   Prosiłbym o unbana ponieważ pograłbym jeszcze na serwerze a zostałem zbanowany nie słusznie chyba :) 

10:05-10:40 - dziwne odruchy celownika po tym jak robiłeś serie z mp5, celownik od razu leci na głowę i nad nią

14:53-15:15 - to samo co wyżej, szymek spadł z szyby a Twój celownik równo za nim w dół poleciał i wszystkie pociski przyjął, po chwili szymek biegał na prawo i lewo a Twój celownik poruszał równocześnie z biegiem szymka, chwilę później go zabiłeś

16:39 - celownik tak samo lata za enemy

16:46 - patrzysz się celownikiem w ziemie, enemy się wychyla i nagle Twój celownik znajduję się na jego ciele

17:07 - ewidentny aimbot

18:10 - dziwne trzęsienie celownika po 2 zabiciu?

22:30 - ta sama sytuacja co w 1 akcji, enemy spada z szyby a Twój celownik równocześnie z nim

27:13 - dupny aimbot

41:20 - zabicie enemy i od razu jakimś cudem celownik znalazł się na mojej głowie i dostałem serie

44:00 - ?

44:35 - celownik leci równo z biegiem enemy

45:40 - runda dłuższa i można się dokładnie przyjrzeć, 1 ct lata po spawnie tt od lewej strony,  2 ct jest po prawej strony bez ruchu pod ścianą, lecą serie w tego co leci z lewej strony, gdy przeleciał obok tego ct co stał bez ruchu to nagle celownik przeniósł się na niego razem z serią pocisków

//edit - wrzucam link do pobrania dema w razie gdyby z HLTV miało zniknąć ponieważ jutro już nie będzie dostępne, https://www9.zippyshare.com/v/y8oxYovg/file.html

Edytowane przez Nice One
  • Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności