maciej31014 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 kurwa mac jakis admin na onlydd2 nie wiem jakim cudem ma admina gra do bani zrobił mi ss którego nie mam w żadnym folderze prosiłbym o odbanowanie mnie i sprawdzenie demka 3;wait;wait;wait;wait;snapshot;wait;wait;wait;wait;net_graph 0": (ST Blocked) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: BandzioR. [AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Reason: 'Wrzuc screeny na ArenaSkilla.pl (Masz 12 godzin)' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:318682684' [AMXBans] Your IP: '79.185.228.7' [AMXBans] Banned Nickname: Wale Skany Przez Dwie Sciany:D [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked Zrobiony screen Wale Skany Przez Dwie Sciany:D przez BandzioR. czas 04/18/2020 - 01:18:32 numer 1 'Wale Skany Przez Dwie Sciany:D' got banned permanent. Reason: 'Wrzuc screeny na ArenaSkilla.pl (Masz 12 godzin)' Admin: BandBandzioR. dropped BandzioR. opuscil gre [CSXGuard] "ex_interp 0.01": (SD Blocked) Zrobiony screen Wale Skany Przez Dwie Sciany:D przez BandzioR. czas 04/18/2020 - 01:18:33 numer 2 Headshot(1tap) opuscil gre PTB: Runda zakonczona, sprawdzam druzyny. Headshot(1tap) dropped Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 to że admin podejrzewa Cię o wspomagacze- to nie powód do skargi. poszukaj na internecie, gdzie zapisują się SSy i napisz odwołanie w tym dziale (kliknij tutaj) Skarga została odrzucona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi