Farcik2k Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: ✮♛Farcιĸ ☢✮casedrop.eu Nick admina: likurtonus Długość bana:30 min Data i godzina: 2020-04-17 17:44 Serwer: DRv1 Powód bana: przed ? ?u ? ?anie rundLink do bana : https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:177267861&advType=steamid&Submit opis sytuacji: Według admina przedłużałem co uważam za nieprawdę gdyż byłem 2 w kolejce i sobie po prostu skakałem czekając na swoją kolej następnie bylem 1 w kolejce i nadal skakałem trwało to może 30 sec kiedy admin powiedział mi ze przedłużam powiedziałem że ja tego nie uważam za przedłużanie a kolejnej osoby która była w kolejce nawet nie było na terytorium CT więc chciałem podyskutować z adminem i wyjaśnić sytuacje dlaczego twierdzi iż ja przedłużam skoro nawet nie byłem ostatni tylko inni gracze grali i przechodzili mapę ? Za długo to sobie nie podyskutowałem i niestety nie wyjaśniłem sytuacji z adminem bo od razu bez żadnego uprzedzenia wleciał ban na 30 minut :). Wcześniej dostałem slaya za przedłużanie co tez się z tym nie zgodzę ale no jak widać admin ma władze i robi co mu się podoba i co on waża za słuszne, nie działa dla dobra serwera tylko podejmuje decyzje według swojego widzi mi się. Taryfikator za takie coś przewiduje : Przeciąganie rund - Slay / Kick / Ban od 5 minut do 15 minut . Dostałem slay a potem bana na 30 minut co nawet nie jest uwzględnione w taryfikatorze więc brawo dla admina 👏 Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez Farcik2k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liku Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Dodam do tego utrudnianie pracy admina, ban jak najbardziej słuszny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zanim będzie demko ban zdąży minąć. Jeśli czujesz się pokrzywdzony to napisz skargę na admina. Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Do zamknięcia sprawa wyjaśniona i ogl to 9. Odwołania od bana krótrszego niż 2 godziny, zostaje odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi