AppleJack Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Nick: AppleJack Nick oskarżonego: MaTu$<3 czas: ok 15:00 mapa: jb_hostile3fix_default opis: nie ma mikro a wchodzi do ct Dowody: Demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Potwierdzam, byłem wtedy na serwerze i z tego co kojarze, plugin ctbanów się zepsuł i raveN wszystkich poinformował, że plugin (ctbanów) się zepsuł z czym AppleJack wykorzystał sytuacje i wszedl do (CT), gdy wszedl White kazał mu odrazu wyjść z ct. Nie wiem czy to jest bugowanie, lecz to tutaj dopisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Już @ raveNmi wszystko opowiedział, MaTu$<3 dostaje ctbana na 1440 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Teraz, Kostek napisał: Potwierdzam, byłem wtedy na serwerze i z tego co kojarze, plugin ctbanów się zepsuł i raveN wszystkich poinformował, że plugin (ctbanów) się zepsuł z czym AppleJack wykorzystał sytuacje i wszedl do (CT), gdy wszedl White kazał mu odrazu wyjść z ct. Nie wiem czy to jest bugowanie, lecz to tutaj dopisze. Kostek wszedłem bo nie wiedziałem co się stało a jak white powiedział żebym wyszedł wyszedłem nie wiedziałem że sie zbugowało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 @ Mr.White no to skarga do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Nie zamykajcie jeszcze skargi, dodam tylko coś od siebie, bo jak na chwilę wszedłem na serwer i nie działały te ctbany to niejaki gracz o nicku globs czy jakoś tak odliczał polecenia przy zamkniętych celach, a gracze pisali mi wcześniej na pw, że patologia się dzieje po stronie ct na serwerze, a więc poczekajmy lepiej na demko i ukarajmy wszystkich uczestników tej "patologii", bo pewnie nie jeden fk tam padł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi