Sylwek Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Typ Grafiki:(Avatar/sygnatura/banner/tapeta itp.)sygnatura gif Tematyka:(Counter-Strike/GTA itp.)Pokemon(pikachu) Wymiary:(W pikselach)600x200 Kolorystyka:(Jasna/ciemna itp.)Jasna Napis/y:(Co ma być umieszczone na grafice)sylwestrowy Inne uwagi:(Zalecenia dla grafika)żeby napis sylwestrowy był na środku i chciałbym żeby każdy grafik który będzie to zlecenie robił niech włoży w to całe swoje serduszko Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez sylwestrowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam, podsyłam propozycję ode mnie, niestety nie jest to gif, ale myślę, że się spodoba Jeśli coś poprawiamy to zapraszam priv 1. Spoiler 2. Spoiler Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez E4driu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Dzięki @E4driu a dało by się z robić gif? Czekam Jeszcze na prace innych grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Teraz, sylwestrowy napisał: Dzięki @E4driu a dało by się z robić gif? Czekam Jeszcze na prace innych grafików średnio potrafię, @modki złączcie edit. Średnio, bo zamknąłem już plik, nie zapisałem go XD! Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez E4driu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) W każdym razie dziękuje A jeszcze jedna rzecz @E4driudało by się poprawić tą zamazaną linie na górze ? Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez sylwestrowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Nwm czemu jakosc sie zepsuła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Dzięki kelly a mamy pytanie a dało by sie tą jakość poprawić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Temat do zamknięcia Mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi