chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/chakra333/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/6436433543/ Nick oskarżonego: @ MrWhite Opis sytuacji: m@ nadał mi ctbana za 3fk chociaż dałem za nie zabawę (2-3 FreeKill'e - CTBan na 60 minut chyba, że Klawisz, Zastępca, Prowadzący przeprosi graczy.) Gdy napisałem do niego w wiadomości prywatnej wyśmiał mnie i dał jakieś debilne powody typu "Byłeś cały czas pewny że był do odwołania a tylko dałeś tą zabawę aby nie dostać ctbana", dałem tą zabawę bo nie byłem pewny czy były to fk Serwer: JB Dowody: Skarga przez którą dostałem ctbana, Spoiler Spoiler Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Chkr 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Skarga do odrzucenia. Nie zrobiłeś 3FK tylko 4FK (CT zabijały na twoje polecenie) dlatego nawet jeżeli dałeś zabawę ctban powinien być. Twoje polecenia brzmiały "totalny bezruch w celi do odwołania". po czym od razu kazałeś iść pod marker nic nie odwołując, dlatego skarga na Ciebie jak najbardziej prawidłowa. Przedłużam karę @ Chkrdo 180min. Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez BeeMay 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Cała sytuacja zaczyna się o 9:40 min demka. chakra zrobił 3fk i szedł w zaparte że tych fk nie było. Do końca mówił że wszystko zrobił dobrze. 2-3 FreeKill'e - CTBan na 60 minut chyba, że Klawisz, Zastępca, Prowadzący przeprosi graczy. chakra nie przeprosił graczy tylko powiedział że da zabawę która i tak miała być, ponieważ w poprzedniej rundzie jeden z graczy mając życzenie poprosił o zabawę. Czy dla ciebie przeprosiny to jest dawanie zabawy? Danie zabawy to jest dodatek do przeprosin. Samo przepraszam, sorry to są przeprosiny. Czy dla ciebie przeprosiny to jest dawanie zabawy która i tak miała być? Ty sam od siebie nic nie dałeś aby uszczęśliwić graczy którzy zostali zabici bezpodstawnie. Dzięki @ BeeMayże dokładnie sprawdziłeś xD. Chakra jakbyś się nie kłócił miałbyś 2 razy mniejszą karę. 4-5 FreeKill'i - CTBan na 180 minut. Więc nawet jakbyś przeprosił przeprosił to i tak by nic nie dało. Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez MrWhite poprawka (beemay) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Dobra beemay mi wytłumaczył można zamknąć Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Chkr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 3 minuty temu, Chkr napisał: Zabawa to zabawa Właśnie zabawa = zabawa a zabawa =/= przeprosiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi