Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na m@

Udostępnij

chakrapoprostuPOLSKA

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/chakra333/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/6436433543/

Nick oskarżonego:  @ MrWhite
Opis sytuacji: m@ nadał mi ctbana za 3fk chociaż dałem za nie zabawę (2-3 FreeKill'e - CTBan na 60 minut chyba, że Klawisz, Zastępca, Prowadzący przeprosi graczy.) Gdy napisałem do niego w wiadomości prywatnej wyśmiał mnie i dał jakieś debilne powody typu "Byłeś cały czas pewny że był do odwołania a tylko dałeś tą zabawę aby nie dostać ctbana", dałem tą zabawę bo nie byłem pewny czy były to fk 
Serwer: JB 
Dowody: Skarga przez którą dostałem ctbana

Spoiler

image.png.f55010831490c76aa1d86317a785de7f.png

Spoiler

image.png.0475966ffdbbb0a96768bd03d2ba3ab8.png

Edytowane przez Chkr
  • Smutne. 1
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 1

Skarga do odrzucenia.

Nie zrobiłeś 3FK tylko 4FK (CT zabijały na twoje polecenie) dlatego nawet jeżeli dałeś zabawę ctban powinien być.

Twoje polecenia brzmiały "totalny bezruch w celi do odwołania". po czym od razu kazałeś iść pod marker nic nie odwołując, dlatego skarga na Ciebie jak najbardziej prawidłowa.

Przedłużam karę @ Chkrdo 180min.

Edytowane przez BeeMay
  • Lubię to! 2
  • Haha! 1

Cała sytuacja zaczyna się o 9:40 min demka. chakra zrobił 3fk i szedł w zaparte że tych fk nie było. Do końca mówił że wszystko zrobił dobrze. 

2-3 FreeKill'e - CTBan na 60 minut chyba, że Klawisz, Zastępca, Prowadzący przeprosi graczy. 

chakra nie przeprosił graczy tylko powiedział że da zabawę która i tak miała być, ponieważ w poprzedniej rundzie jeden z graczy mając życzenie poprosił o zabawę. 

Czy dla ciebie przeprosiny to jest dawanie zabawy? Danie zabawy to jest dodatek do przeprosin. Samo przepraszam, sorry to są przeprosiny.

Czy dla ciebie przeprosiny to jest dawanie zabawy która i tak miała być? Ty sam od siebie nic nie dałeś aby uszczęśliwić graczy którzy zostali zabici bezpodstawnie. 

Dzięki @ BeeMayże dokładnie sprawdziłeś xD. Chakra jakbyś się nie kłócił miałbyś 2 razy mniejszą karę.

4-5 FreeKill'i - CTBan na 180 minut.

Więc nawet jakbyś przeprosił przeprosił to i tak by nic nie dało.

Edytowane przez MrWhite
poprawka (beemay)
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności