ErNi Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/fajowskieid/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/ghghsk Nick oskarżonego: †M O N D E J† xzb Opis sytuacji: admin nie zna podstawowych komend, nadużywa admina, daje muty,gagi,bany bez powodu, nadużywa mikrofonu. Przykład na mnie dostałem muta (za brak mutacji i nadużywanie mikrofonu) chociaż ta sytuacja nie miała miejsca (mam mutacje). A gaga dostałem za to że niby sprowokowałem admina (tylko napisałem że sam nie ma mutacji). Po prostu śmieszy mnie to, że jakieś bachory przyjmujecie do administracji. Serwer: Deathrun v2 Dowody: nie mam, ponieważ się zdenerwowałem na niego ADMIN z brakiem mutacji (twierdzi że ja jej nie mam). Po czym wyszedłem z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Byłem przy sytuacji proszę zobaczyć demko albo spytać innych graczy pan Erni wielokrotnie nadużywał mikrofonu dostał 2/ostrzeżenia prowokował administratora dostał muta to zaczął prowokować na czacie dostał gaga to zaczął wypisywać do admina I prowokowal dalej zachowanie dziecięce. A co do mutacji to jedno wielkie XD brak mi słów Ale to tylko moja opinia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synartur Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 wielokrotnie Pan MONDEJ cie upominal abys nie naduzywal mikrofonu, pomimo upomnien nadal to robiles, wiec uwazam to za sluszne, ze dal ci muta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErNi Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 3 minuty temu, Gniewko napisał: Byłem przy sytuacji proszę zobaczyć demko albo spytać innych graczy pan Erni wielokrotnie nadużywał mikrofonu dostał 2/ostrzeżenia prowokował administratora dostał muta to zaczął prowokować na czacie dostał gaga to zaczął wypisywać do admina I prowokowal dalej zachowanie dziecięce. A co do mutacji to jedno wielkie XD brak mi słów Ale to tylko moja opinia. ciekawoska prawie wogule nie używam mikrofonu i ty twierdzisz że nie mam mutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErNi Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 1 minutę temu, synartur napisał: wielokrotnie Pan MONDEJ cie upominal abys nie naduzywal mikrofonu, pomimo upomnien nadal to robiles, wiec uwazam to za sluszne, ze dal ci muta dał mi muta za brak mutacji? którą posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Za klamanie też jest ban z tego co wiem proszę zobaczyć demko to zobaczymy że Pan ermi ma mutacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErNi Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 zresztą nie oszukujmy się pan †M O N D E J† xzb ma administratora przez tak krótki czas a już sypnęły się na niego skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 @Erni Jak ty masz mutacje to ja jestem niebieski. Byłem przy sytuacji w których @ mondej ogarniał serwer i jego ogarnianie komend sm się polepszyło i sam potrafi ogarną serwer bez niczyjej pomocy. 11 minut temu, Erni napisał: Po prostu śmieszy mnie to, że jakieś bachory przyjmujecie do administracji. Sam mówiłeś wielokrotnie że masz 13 lat a @ mondej ma 15 więc kto tu jest młodszy? Teraz, Erni napisał: 6 minut temu, Gniewko napisał: ciekawoska prawie wogule nie używam mikrofonu i ty twierdzisz że nie mam mutacji Ty prawie nie używasz mikrofonu gdy tylko ci widzę na serwerze gadasz cały czas i nadużywasz. 1 minutę temu, Erni napisał: zresztą nie oszukujmy się pan †M O N D E J† xzb ma administratora przez tak krótki czas a już sypnęły się na niego skargi Bo jest nowy i na początku nie ogarniał przez stres co sam pewnie potwierdzi i mówił to wielokrotnie na serwerze.Gdy teraz ogarnia wy po prostu szukacie możliwości żeby dostał dengu. PS.skończcie pisać skargi na mondeja bo aktualne umie ogarnąć serwer a wy się na niego uwzieliście i widać to gołym okiem np. po twojej skardze której kłamiesz że masz mutacje tylko po to żeby dostał degrada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErNi Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Natural napisał: @Erni Jak ty masz mutacje to ja jestem niebieski. Byłem przy sytuacji w których @ mondej ogarniał serwer i jego ogarnianie komend sm się polepszyło i sam potrafi ogarną serwer bez niczyjej pomocy. Sam mówiłeś wielokrotnie że masz 13 lat a @ mondej ma 15 więc kto tu jest młodszy? Ty prawie nie używasz mikrofonu gdy tylko ci widzę na serwerze gadasz cały czas i nadużywasz. Bo jest nowy i na początku nie ogarniał przez stres co sam pewnie potwierdzi i mówił to wielokrotnie na serwerze.Gdy teraz ogarnia wy po prostu szukacie możliwości żeby dostał dengu. PS.skończcie pisać skargi na mondeja bo aktualne umie ogarnąć serwer a wy się na niego uwzieliście i widać to gołym okiem np. po twojej skardze której kłamiesz że masz mutacje tylko po to żeby dostał degrada? mam 17 lat mam mutacje 2 Nie pisz wiadomości, które nic nie wnoszą do tematu Przez SK4N3R, 12 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 brak dowodów. w SB też nie widzę bana Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi