Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na admina

Udostępnij

ErNi

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/fajowskieid/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/ghghsk

Nick oskarżonego: †M O N D E J† xzb
Opis sytuacji: admin nie zna podstawowych komend, nadużywa admina, daje muty,gagi,bany bez powodu, nadużywa mikrofonu. Przykład na mnie dostałem muta (za brak mutacji i nadużywanie mikrofonu) chociaż ta sytuacja nie miała miejsca (mam mutacje). A gaga dostałem za to że niby sprowokowałem admina (tylko napisałem że sam nie ma mutacji). Po prostu śmieszy mnie to, że jakieś bachory przyjmujecie do administracji.
Serwer: Deathrun v2
Dowody: nie mam, ponieważ się zdenerwowałem na niego ADMIN z brakiem mutacji (twierdzi że ja jej nie mam). Po czym wyszedłem z serwera.

Byłem przy sytuacji proszę zobaczyć demko albo spytać innych graczy pan Erni wielokrotnie nadużywał mikrofonu dostał 2/ostrzeżenia prowokował administratora dostał muta to zaczął prowokować na czacie dostał gaga to zaczął wypisywać do admina I prowokowal dalej zachowanie dziecięce. A co do mutacji to jedno wielkie XD brak mi słów Ale to tylko moja opinia.

• Haha! 1

3 minuty temu, Gniewko napisał:

Byłem przy sytuacji proszę zobaczyć demko albo spytać innych graczy pan Erni wielokrotnie nadużywał mikrofonu dostał 2/ostrzeżenia prowokował administratora dostał muta to zaczął prowokować na czacie dostał gaga to zaczął wypisywać do admina I prowokowal dalej zachowanie dziecięce. A co do mutacji to jedno wielkie XD brak mi słów Ale to tylko moja opinia.

ciekawoska prawie wogule nie używam mikrofonu i ty twierdzisz że nie mam mutacji

@Erni Jak ty masz mutacje to ja jestem niebieski. Byłem przy sytuacji w których @ mondej ogarniał serwer i jego ogarnianie komend sm się polepszyło i sam potrafi ogarną serwer bez niczyjej pomocy.

11 minut temu, Erni napisał:

Po prostu śmieszy mnie to, że jakieś bachory przyjmujecie do administracji.

Sam mówiłeś wielokrotnie że masz 13 lat a @ mondej ma 15 więc kto tu jest młodszy?

Teraz, Erni napisał:
6 minut temu, Gniewko napisał:

ciekawoska prawie wogule nie używam mikrofonu i ty twierdzisz że nie mam mutacji

Ty prawie nie używasz mikrofonu gdy tylko ci widzę na serwerze gadasz cały czas i nadużywasz.

1 minutę temu, Erni napisał:

zresztą nie oszukujmy się pan †M O N D E J† xzb ma administratora przez tak krótki czas a już sypnęły się na niego skargi

Bo jest nowy i na początku nie ogarniał przez stres co sam pewnie potwierdzi i mówił to wielokrotnie na serwerze.Gdy teraz ogarnia wy po prostu szukacie możliwości żeby dostał dengu.

PS.skończcie pisać skargi na mondeja bo aktualne umie ogarnąć serwer a wy się na niego uwzieliście i widać to gołym okiem np. po twojej skardze której kłamiesz że masz mutacje tylko po to żeby dostał degrada? 

2 minuty temu, Natural napisał:

@Erni Jak ty masz mutacje to ja jestem niebieski. Byłem przy sytuacji w których @ mondej ogarniał serwer i jego ogarnianie komend sm się polepszyło i sam potrafi ogarną serwer bez niczyjej pomocy.

Sam mówiłeś wielokrotnie że masz 13 lat a @ mondej ma 15 więc kto tu jest młodszy?

Ty prawie nie używasz mikrofonu gdy tylko ci widzę na serwerze gadasz cały czas i nadużywasz.

Bo jest nowy i na początku nie ogarniał przez stres co sam pewnie potwierdzi i mówił to wielokrotnie na serwerze.Gdy teraz ogarnia wy po prostu szukacie możliwości żeby dostał dengu.

PS.skończcie pisać skargi na mondeja bo aktualne umie ogarnąć serwer a wy się na niego uwzieliście i widać to gołym okiem np. po twojej skardze której kłamiesz że masz mutacje tylko po to żeby dostał degrada? 

mam 17 lat :) 

mam mutacje 

• Haha! 2
Nie pisz wiadomości, które nic nie wnoszą do tematu

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności