Filo Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Nick:Boso Przez Świat z Filo Nick oskarżonego:Maciuś (jakiś taki admin) Opis sytuacji:Opis sytuacji jak i demka, poniżej Serwer:Deathrun v1 cs 1.6 Dowody:http://733166.node34.pukawka.pl/hltv-2004112029-deathrun_badblood_v2-1586629740-1586630940.zip 12:45 - Minuta i sekunda demka nie rozumiem za co jest ten ban, jeżeli dla Cb jest to kampienie przybliżenie zooma awpy 2 razy to nwm, ale z takim podejściem to serwer nie zdobędzie więcej graczy a tylko na tym ucierpi według regulaminu serwera, punktu 5. "Zakaz dłuższego przebywania/kampienia przy teleportach/wejściach na teren TT" po 1, nie byłem przy teleporcie, po 2 "Dłuższego" przybliżenie zooma 2x trwało może 1/2 sek i potem sobie skakałem. Jak widać nie znasz regulaminu. 6:45 - Minuta i sekunda dema Macius na autoducku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 @ Maciuussamo zoomowanie na tp to nie jest kampienie, w rundzie 12:45 którą podał filo w skardze to nikogo nie zabił a wyłapał bana w następnej rundzie jeżeli by zoomował na tp i po wejsciu kogos od razu go zabił to powinien otrzymać ostrzeżenie, że nie wolno kampić i po drugiej takiej sytuacji dopiero otrzymać bana, ile razy mam wam przypominać o upomnieniach... a co do 6:45 i autoducka to jest on zabroniony i otrzymujesz ostrzeżenie, 1 i ostatnie, jeszcze raz wleci skarga albo dostanę jakieś demko na to, ze uzywasz autoducka to wylatujesz Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi