Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarg Na Admina

Udostępnij

Filo

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Boso Przez Świat z Filo
Nick oskarżonego:Maciuś (jakiś taki admin)
Opis sytuacji:Opis sytuacji jak i demka, poniżej
Serwer:Deathrun v1 cs 1.6
Dowody:http://733166.node34.pukawka.pl/hltv-2004112029-deathrun_badblood_v2-1586629740-1586630940.zip

12:45 - Minuta i sekunda demka

nie rozumiem za co jest ten ban, jeżeli dla Cb jest to kampienie przybliżenie zooma awpy 2 razy to nwm, ale z takim podejściem to serwer nie zdobędzie więcej graczy a tylko na tym ucierpi

według regulaminu serwera, punktu 5. "Zakaz dłuższego przebywania/kampienia przy teleportach/wejściach na teren TT"

po 1, nie byłem przy teleporcie, po 2 "Dłuższego" przybliżenie zooma 2x trwało może 1/2 sek i potem sobie skakałem. Jak widać nie znasz regulaminu.

6:45 - Minuta i sekunda dema

Macius na autoducku

@ Maciuussamo zoomowanie na tp to nie jest kampienie, w rundzie 12:45 którą podał filo w skardze to nikogo nie zabił a wyłapał bana w następnej rundzie

jeżeli by zoomował na tp i po wejsciu kogos od razu go zabił to powinien otrzymać ostrzeżenie, że nie wolno kampić i po drugiej takiej sytuacji dopiero otrzymać bana, ile razy mam wam przypominać o upomnieniach...

a co do 6:45 i autoducka to jest on zabroniony i otrzymujesz ostrzeżenie, 1 i ostatnie, jeszcze raz wleci skarga albo dostanę jakieś demko na to, ze uzywasz autoducka to wylatujesz

Skarga została przyjęta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności