Mgk Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Dnia 11.04.2020 na mapie seek_blood straciłem 3 tysiące poprzez wyrzucenie mnie z serwera przez admina. Admin wyrzucił mnie bo przez przypadek spadłem na tekstury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 §2. Tematy bez wzoru zostaną odrzucone i zamknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Mgk- zastosuj się do wzoru Cytat Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi