Mgk Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Dnia 11.04.2020 na mapie seek_blood straciłem 3 tysiące poprzez wyrzucenie mnie z serwera na 30 minut przez admina. Admin wyrzucił mnie bo przez przypadek spadłem na tekstury. Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez Mgk Niedokładne informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatu14 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Napisze tylko jedną rzecz stosując się do regulaminu. Za stracone kredyty nie odpowiada administracja ani rangi powyższe. Dodam jeszcze że polecam zapoznać się z wzorem skargi. Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez hatu14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Mgkzastosuj się do wzoru (PS. jeżeli byłeś na teksturach, skarga zostanie odrzucona)@ hatu14Tobie też polecam przeczytać regulamin. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi