Piotrek101 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Witam , chciałbym odzyskać konto . Konto było stworzone gdzieś 3-4 lata temu , kiedy byłem adminem na JB CS 1.6. Nie pamiętam teraz na jakiego on było emaila. Mogę liczyć na pomoc? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick konta to : piotrek101 lub Piotrek Ostatnia aktywność na koncie zakupienie SVIPA za 30 zł doładowanie SMS Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Piotrek101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie rozumiem, czemu moderator nie wypowiedział się w temacie? Przypominam, że moderatorzy nie są tylko od notatek ale też od pomocy i udzielania informacji użytkownikom forum Jeżeli chodzi Ci o konto na forum, raczej jest to niemożliwe. Zostało postawione nowe forum, na nowym silniku, a stara baza danych nie została przeniesiona, co moim osobistym zdaniem było trochę bez sensu ale decyzja właścicieli, więc nie mam zamiaru dyskutować. Wszyscy użytkownicy forum utracili swoje konta i każdy musiał zakładać je od nowa. Tak o to wygląda następująca sytuacja. ;> Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez xKolorowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Dziękuje za informacje Chodziło mi głównie o odzyskanie pkt ze sklepu. Ale wszystko wyjaśnione więc można zamknąć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi