faneri12 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Witam mam mały problem i nie wiem jak go rozwiązać. A mianowicie podczas gry w JB (JailBreak) nóż sam zaczął mi atakować. Podczas gry na prywatnych grach się tak nie dzieje i wszystko jest OK . Co kilka sekund moja postać atakuje nożem i boję się, że podczas totalnego bezruchu zabiją mnie za atakowanie nożem. Proszę o pomoc w tej sprawie. PS: dodam jeszcze iż wpisywałem w konsoli "-attack" oraz "-attack2" i nic nie pomogło. Po odłączeniu myszki dalej się tak działo więc to nie wina myszki. 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Polecam wyłączyć aima bo słabego musisz mieć jak tak ci robi ;d 1 SPAM, nic przydatnego nie wnosisz do tematu Przez NiceOne, 11 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Ale to na poważnie pisałem xd , sprawdz tego aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi