NTM Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Nick: NTMImię: SzymonWiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Chciałbym ponowie pełnić role ACT. Uważam, że bardzo dobrze zajmowałem się swoimi obowiązkami jakie miałem do czasu. Pod koniec mojej przygody z ACT, odwołania/zgłoszenia były robione na ostatnią chwilę tak jak ma to miejsce teraz, chce to zmienić! Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak, wielokrotnie.Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 10/10 Neva>Ja>AS (doświadczenie) Czy grałeś kiedyś na cheatach?: Tak i to bardzo często (Wh, Norecoil, AimBot ,Abh)Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat, na chwilę obecną 5,216 godz.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Ostatnio coraz więcej. Znajomość SM: 6/10Link do profilu steam: KLIKKontakt: Steam, Forum, TeamSpeak, Facebook. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 4 minuty temu ten temat wczesniej 1 post 28 marzec 5 marzec 19 luty 14 luty to mówi samo za siebie Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi