RoyaLL Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Typ Grafiki: Sygnatura Tematyka: Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa ale chciałbym aby to wyglądało w stylu takim jak zdjęcie które podsyłam na dole. (nie musi to być akurat te zdjęcie) Wymiary: 600x200 Kolorystyka: Niebieska, troszkę ciemniejsza niż mój avatar. Napis/y: "RoyaLL" i w prawym dolnym rogu "Admin JB" Inne uwagi: Prosiłbym aby zlecenie zostało wykonane przez: E4driu, KDAGN, tos1ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 46 minut temu, RoyaLL napisał: Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa Potocznie zwany "Shape header". Spoiler Jak coś to pv i poprawie jutro rano albo zrobie na nowo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam, mam nadzieję, że się spodoba, jeśli nie to zapraszam priv one: Spoiler two: Spoiler three: Spoiler four: Spoiler five, tutaj masz przykład innych rozmiarów : Spoiler Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez E4driu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zlecenie wykonane, temat do zamknięcia Macie ode mnie "+" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi