Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na adminów i skrócenie ctbana?

Udostępnij

H3AD

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/h3adzik/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/KapiToZiomal

Nick oskarżonego: Kapi.
Opis sytuacji: 

Zrobiłem 4 kile przy celach. Zaczęliśmy zabawe Climba (pobiegłem na góre żeby sprawdzać czy wszyscy przestrzegaja poleceń). 4 pierwsze osoby miały przeżyć (potem sie okazało że 5). Są 3 miejsca dla wygranych (inne komory) w których tepa i jedna dla reszty. Miałem zamiar zejść na dól kiedy dwie osoby przejdą, aby nie zostać zblokowanym z dwoma więźniami w jednej komorze. Po czym ct(po jednym  graczu) kliknął teleport do tej ostatniej komory w której sie wszyscy respią którzy przechodzą parkura. Ja odruchowo zaczełem w nich strzelać wraz z nowym adminem Royall (odruch bezwarunkowy) gdyż nie wiedziałem co się dzieje, czemu sie tam zrespiłem jeśli jeden gracz przeszedł climba?.
Zrobiłem 5 fk - tak sie przyznaje, ale nie mogłem przewidzieć że ktoś missie przycisk - Admin Kapi bez żadnego zastanowienia dał mi ctbana na 6 godzin??? Czemu akurat na 6 godzin jak za 5 fk są 3h? Na serverze gram *od mojej przerwy* Od 9 lutego i to były moje pierwsze "freekille", a w ct jestem prawie ciągle(jeśli nie ma chętnym osób do ct z mutacją.)
Reasumując:
Proszę o następujące kary.
H3AD 7fk=6h 5fk=3h (już -+1,2h grałem po banie)
RoyaLL 2fk = 1h Potem był przekonany że tego nie zrobił, "ja zabiłem tylko jednego" 7k godzin w csgo  meh.. na przyszłość - lepiej sie przyznaj chlopie a nie odwracasz kota ogonem, ile ty masz lat żeby kłamać w takich błahych  sprawach?. To jest postawa godna admina? heh. Od 5 dni ma admina heh https://steamcommunity.com/id/RoyaLL_
Dla kapiego, następnym razem to chociaż to sprawdź a nie pochopnie dajesz decyzje, to nie wyścigi chłopie.

Potem pisałem że popełnili błąd, nie reagowali. Raczej nie chcieli tego słyszeć...
Serwer: Jail break
Dowody: 13:10 08.04.2020 czas akcji na demku to 5:06 - rozpoczęcie rundy.

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=7327&download=auto0-20200408-130233-1668533493-jb_lego_jail_2k17b-_PL_____ArenaSkilla____JailBreak__Shop_Modele_Gangi_____ws__knife__LiveServer.pl-1337.zip

Pozdrowienia dla ludzi sprawiedliwych.

• WOW MEGA! 1

Cała sytuacja miała miejsce, ale regulamin mówi że za specjalne fk jest ctban do 1440 jak dla mnie były to specjalne fk czyli ban powinien być 2x dłuższy i wtedy royal też musiałby dać sobie ctbana, wina u kapiego wygląda tak że zamiast przemyśleć co ma zrobić chciał jak najszybciej zareagować, jeżeli chodzi o royala ten też o tym nie się nie zastanawiał więc dając zabawe myślał że odpłacił więźniom za fk. 
Jeżeli bawimy się w dawanie kar 
H3AD + 720 do jego aktualnego ctbana
royal ctban (zależy kto by dawał więc nie piszę dokładnego czasu)

Edytowane przez Chkr

Zabiłeś wszystkich tt których @ Chkr(warden) przeteleportował guzikiem, mimo to, że climba jeszcze nie przeszła wyznaczona przez niego liczba osób. Czym zrobiłeś mass fk, więc nadałem Ci ctbana. Jedyna rzecz być może zrobiłem źle to to, że nadałem Ci tego ctbana zbyt pochopnie nie przeliczając dokładnej liczby fk, ale ciężko było to zrobić zważając na fakt, że zrobiłeś dużo ilość fk w którym czasie. 

Dodam jeszcze, że warden wybiera kto ginie podczas zabaw, a ty będąc klawiszem pomagasz mu tylko pilnować więźniów. 

10 godzin temu, H3AD napisał:

H3AD 7fk=6h 5fk=3h (już -+1,2h grałem po banie)

RoyaLL 2fk = 1h Potem był przekonany że tego nie zrobił, "ja zabiłem tylko jednego" 7k godzin w csgo  meh.. na przyszłość - lepiej sie przyznaj chlopie a nie odwracasz kota ogonem, ile ty masz lat żeby kłamać w takich błahych  sprawach?. To jest postawa godna admina? heh. Od 5 dni ma admina heh

Skargi takie są, że w większości przypadków osoba która pisze skargę będzie na siłę podkręcać temat...

A więc:

1.

Zacytowałeś "ja zabiłem tylko jednego" Jestem PEWNY, że tak nie powiedziałem bardziej to było coś jak "wydaje mi się, że zabiłem jednego"

2.

Piszesz "ile ty masz lat żeby kłamać w takich błahych sprawach?" Odpowiedz mi ile ty masz lat pisząc wypracowanie na temat właśnie błahej sprawy :XD:

"H3AD 7fk=6h 5fk=3h (już -+1,2h grałem po banie)"

3.

Nie chce mi się oglądać demka ale jak już jesteś pewny, że zrobiłem 2fk za które jest ctban na 1h a nie 1 za które jest ostrzeżenie to powiem Ci, że od razu po tej sytuacji przeszedłem tak jak sam na pewno widziałeś do TT i przez następne chyba 3 mapy grałem w TT :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności