Querty1366 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze)Querty1366 Nick admina:(od którego dostałeś bana)DOMINO Długość bana:(Czas bana)permamentny Data i godzina:(dostania bana)22:13 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana)HideAndSeak Powód bana:(podany przez admina)Za nic nic nie zostało opisane oprocz "ywh" odrazu po zakupie rangi vip dosłownie po minucie dostałem bana nie wiadomo za co Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) hns_nuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 @ DOMINO 2 30 minut minęło dopiero, nie musisz go oznaczać jeszcze bez przesady ;v Przez PiKe, 8 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Querty1366 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) ... Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Querty1366 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Trochę klick-baitowy tytuł ale ban był z powodu podejrzeń o używanie wspomagaczy (wh), zresztą było to w powodzie bana (z literówką). Całość zaczęła się na mapie wcześniej (oldray) ale odwołanie dotyczy mapy nuke-jak trzeba będzie rozpiszę i oldray Na razie zajmę się mapą seek_nuke_old Link do demka: LINK Podejrzane momenty: 3:00-3:10 Gracz słyszy "bicie" nożem gdzieś w rogu pomieszczenia i nawet widząc wystający model postanawia sprawdzić inną "miejscówkę" gdzie akurat znajduje się inny gracz, oczywiste że nie wie jak tam wejść chwilę później widać przenikający model gracza z tamtej kryjówki - oczywiste zabija go 21:15 - gracz w pewnym stopniu podąża celownikiem za przeciwnikiem 21:37 - gracz wchodząc na bs a "widząc" gracza w skrzynce próbuje tam wejść- bez skutku, następnie oddala się i z powrotem próbuje tam wejść (nie sprawdzając przy tym innych kryjówek) 21:51 - ta nagła zmiana położenia celownika 22:15< wchodzi do sprawdzanego przez siebie w 1 rundzie pomieszczenia, nie sprawdza dokładnie miejscówek, ale do jednej w której akurat znajdują się chowający musi Ogólnie gracz moim zdaniem mocno się ukrywa wiedząc że na serwerze mogą znajdować się admini. W całej sprawie nie pasuje to, że gracz dopiero co nabył VIPA. @ AntiCheat Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Querty1366 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 @ DOMINO1.A wiesz ze miałem słuchawki jak grałem i słyszałem w niektorych przypadkach 2.Chowając sie w czesniejszych rundach wiedziałem gdzie sie chowają 3.21:15 - gracz w pewnym stopniu podąża celownikiem za przeciwnikiem - to juz jest wgsmieszne bo gracza słyszałem i chciałem go zlokalizować ale okej .... 4. 21:37 - gracz wchodząc na bs a "widząc" gracza w skrzynce próbuje tam wejś- bez skutku, następnie oddala się i z powrotem próbuje tam wejść (nie sprawdzając przy tym innych kryjówek) - było widać mu reke a wiec pozdro 5.Ogólnikowo to radze przmysleć tego bana poniewaz nie ma tu wystarczających dowodów a ja moge z reką na sercu powiedzieć ze nie używałem programow wspomagających dzieki pozdro ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Gracz odpalony brak UB... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Querty1366 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Lepek odwołałem się do tego co napisał domino a ty brak ub ? Chłopie nie macie 100% dowodów jeszcze dajecie brak ub ? Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Querty1366 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Querty1366 napisał: Lepek odwołałem się do tego co napisał domino a ty brak ub ? Chłopie nie macie 100% dowodów jeszcze dajecie brak ub ? Dowody mam w postaci demek z 2 map. Grasz na wh I to widać A twoje tłumaczenia z rozpiski domina mnie nie interesują. Rozpiska jest słuszna I się z nią zgadzam, także twoje wypociny nic tu nie dadzą. @ Moderator @ Początkujący Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi