Maczo2k15 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Nick: Maczo2k15 Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ jest mało adminów i chciał bym pomóc w rozwijaniu serwerka Doświadczenie w adminowaniu: jeszcze nie mam ale mam nadzieję że szybko się nauczę Jak długo gram w CS:GO?: no z jakieś 3 może 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: na jak jest teraz przerwa od szkoły to gdzieś od 13 do 6 (Tak rano) A jak jest szkoła to 17-21 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[DNK] Maczo2k15/185.30.124.110:30000 Był jeszcze jeden Ale gdzieś mi znikł Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199040667311/ Mikrofon: Tak ale troszeczkę popsuty I słychać mnie jak gówno Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: jak najbardziej nawet 3 razy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 jestem na tak, jest miły i faktycznie jest teraz mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEFEDRON Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Tak Jest bardzo mało adminów i nie ma kto nadzorować servera przez cały dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 NIE -Zachowanie -Sprawny mikrofon to dla mnie podstawa, tym bardziej że jeszcze nie miałeś admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zexsh Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 na tak Według mnie chęci sa bardzo wazne on je ma. -mikrofon ale liku tez duzo nie mowi a dobrze dziala wiec nie jest to duza przeszkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 -prowokujesz Niby masz mikrofon, a nigdy go nie użyłeś. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 -mikrofon -prowokujesz Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1K4P1K4 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Jest mało adminów +aktywność Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 -kultura -prowokujesz Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 nie -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 10 godzin temu, Maczo2k15 napisał: Mikrofon: Tak ale troszeczkę popsuty I słychać mnie jak gówno -mikrofon -sm na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuuki Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Na NIE: -kultura, zachowanie -prowokuje każdego -łamie regulamin i kłamie na każdym kroku -bardzo duża ilość gagów i banów -mikro -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 29 minut temu, KopeK napisał: -sm To ile dla cb powinien mieć admin jak nie 3/10? +sm +mało adminów Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) 11 godzin temu, Maczo2k15 napisał: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ jest mało adminów i chciał bym pomóc w rozwijaniu serwerka -Podanie bardzo ubogie, nie postarałeś się, wiec Ci nie zależy. Na NIE! Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi