wiktor2116gengJD Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Mój nick w grze : wiktor na mapie miałem śćżźąę albo ęą jakoś tak Ncki oskarżoncyh : Negan i z3z3 Opis sytuacji podczas zabawy kd na mapie wbiłem na surfa teleportem i stał tam Negan który blokował tt a drugi gracz z tt stał w domku na surfie i zabijał nas AWP pózniej gdy powiedziałem co ty robisz zaczął cały czas mówić nie płacz , dawno muta nie dostałes itp. z3z3 oczywiście nie umył chyba znowu uszów i tylko mi dal muta 60 a Neganowi nie dał ani ct bana ani muta za prowokacje Mapa : jb_facebook koło godziny 22.05 była ta sytuacja . Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez wiktor2116gengJD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Podaj rundę, jesli będziemy to sprawdzać później to nie będziemy wiedzieć w której rundzie była 22:05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negann Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Mógłbym się zapytać jakiego tt blokowałem @wiktor2116gengJD? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Teraz, Ciosek napisał: Podaj rundę, jesli będziemy to sprawdzać później to nie będziemy wiedzieć w której rundzie była 22:05 pompka mówi że z3z3 nie mógl garnąć serwera i ciągle dawał ostrzeżenie dopiero wbił kygo to to ogarnął serwer. było to pomiędzy 3 a 6 rundą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Dałem ci mute za nadużywanie mikrofonu ,ponieważ cały czas coś mówiłeś , przez to najprawdopodobniej nie słyszałem nic że strony Negana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 30 minut temu, Negann napisał: Mógłbym się zapytać jakiego tt blokowałem @wiktor2116gengJD? Mnie ?? stałeś idealnie tam gdzie tt sie respiło na sufir hmmm . 28 minut temu, z3z3 napisał: Dałem ci mute za nadużywanie mikrofonu ,ponieważ cały czas coś mówiłeś , przez to najprawdopodobniej nie słyszałem nic że strony Negana. mówiłem dopiero jak on powiedział nie płacz dawno muta nie dostałeś dopiero wtedy mówiłem do negana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, wiktor2116gengJD napisał: pompka mówi że z3z3 nie mógl garnąć serwera i ciągle dawał ostrzeżenie dopiero wbił kygo to to ogarnął serwer. było to pomiędzy 3 a 6 rundą jestem nowym adminem i po prostu się stresuje. Dlatego czasami nie ogarniam , gdy jest cały serwer. Ale zdarza się to rzadko. Staram się być również coraz bardziej pewny siebie 😉 Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez z3z3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Teraz, z3z3 napisał: jestem nowym adminem i po prostu się stresuje. Dlatego czasami nie ogarniam , gdy jest cały serwer. Ale zdarza się to rzadko bo staram się być coraz bardziej pewny siebie 😉 XDDDDDDDD 2 nie pisz więcej wiadomości, które nic nie wnoszą do tematu, bo w przeciwnym razie dostaniesz warna Przez SK4N3R, 1 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Teraz, wiktor2116gengJD napisał: mówiłem dopiero jak on powiedział nie płacz dawno muta nie dostałeś dopiero wtedy mówiłem do negana nie tylko wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 + Potwierdzam prowokowanie Negana w strone wiktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Myślę ,że admin powinien mniej straszyć a więcej działać Podczas mapy wiele osób było upominane wielokrotnie i nie przejmowały się upomnieniami ,rozmawiały dalej i sytuacja się powtarzała (przez to robił się straszny młyn). Admin powinien być troszkę bardziej stanowczy i będzie ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negann Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) 10 minut temu, wiktor2116gengJD napisał: Mnie ?? stałeś idealnie tam gdzie tt sie respiło na sufir hmmm . ja cały czas stałem tam gdzie jest koniec surfa, bodajze obok kedaru chociaz nie jestem pewny czy to byl on Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez Negann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 11 minut temu, Negann napisał: ja cały czas stałem tam gdzie jest koniec surfa, bodajze obok kedaru chociaz nie jestem pewny czy to byl on obejrzyj sobie demko zresztą na demku wszystko widać że blokowałeś zobaczymy co robiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 12 godzin temu, wiktor2116gengJD napisał: Opis sytuacji podczas zabawy kd na mapie wbiłem na surfa teleportem i stał tam Negan który blokował tt a drugi gracz z tt stał w domku na surfie i zabijał nas AWP pózniej gdy powiedziałem co ty robisz zaczął cały czas Po pierwsze Negan stał w domku na surfie obok Kedaru Józek latał na surfie, spadł i Ciebie zblokował skąd miał wiedzieć że tam byłeś? Więc nie wiem dlaczego jest skarga na Negana który nic nie zrobił. A tutaj jeszcze pare mutów z poprzednich rund ^ Wasyl - Mute - 180 min - Nadużywanie mikrofonu Bimber dostał mute od @ IGonnaHitYana 360 minut. Ale jak wejdzie jeszcze raz na serwer to proszę @ Admin JBżebyście dali mu jeszcze jednego muta na 1080 minut z powodem Nadużywanie mikrofonu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi