Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga

Udostępnij

wiktor2116gengJD

Rekomendowane odpowiedzi

Mój nick w grze : wiktor na mapie miałem śćżźąę albo ęą jakoś tak 

Ncki oskarżoncyh : Negan i z3z3

Opis sytuacji podczas zabawy kd na mapie wbiłem na surfa teleportem i stał tam Negan który blokował tt a drugi  gracz z tt stał w domku na surfie i zabijał nas AWP pózniej gdy powiedziałem co ty robisz zaczął cały czas mówić nie płacz , dawno muta nie dostałes itp. z3z3 oczywiście nie umył chyba znowu uszów i tylko mi dal muta 60 a Neganowi nie dał ani ct bana ani muta za prowokacje 

Mapa : jb_facebook

koło godziny 22.05 była ta sytuacja .

Edytowane przez wiktor2116gengJD

Teraz, Ciosek napisał:

Podaj rundę, jesli będziemy to sprawdzać później to nie będziemy wiedzieć w której rundzie była 22:05

pompka mówi że z3z3 nie mógl garnąć serwera i ciągle dawał ostrzeżenie dopiero wbił kygo to to ogarnął serwer.

było to pomiędzy 3 a 6 rundą 

30 minut temu, Negann napisał:

Mógłbym się zapytać jakiego tt blokowałem @wiktor2116gengJD?

Mnie ?? stałeś idealnie tam gdzie tt sie respiło na sufir hmmm .

28 minut temu, z3z3 napisał:

Dałem ci mute za nadużywanie mikrofonu ,ponieważ cały czas coś mówiłeś , przez to najprawdopodobniej nie słyszałem nic że strony Negana.

mówiłem dopiero jak on powiedział nie płacz dawno muta nie dostałeś dopiero wtedy mówiłem do negana 

4 minuty temu, wiktor2116gengJD napisał:

pompka mówi że z3z3 nie mógl garnąć serwera i ciągle dawał ostrzeżenie dopiero wbił kygo to to ogarnął serwer.

było to pomiędzy 3 a 6 rundą 

jestem nowym adminem i po prostu się stresuje. Dlatego czasami nie ogarniam , gdy jest cały serwer. Ale zdarza się to rzadko.  Staram się być również  coraz bardziej pewny siebie 😉

Edytowane przez z3z3
  • Haha! 2

Teraz, z3z3 napisał:

jestem nowym adminem i po prostu się stresuje. Dlatego czasami nie ogarniam , gdy jest cały serwer. Ale zdarza się to rzadko bo staram się być coraz bardziej pewny siebie 😉

XDDDDDDDD

• Smutne. 2
nie pisz więcej wiadomości, które nic nie wnoszą do tematu, bo w przeciwnym razie dostaniesz warna

Przez SK4N3R,

Myślę ,że admin powinien mniej straszyć a więcej działać 

Podczas mapy wiele osób było upominane wielokrotnie i 

nie przejmowały się upomnieniami ,rozmawiały dalej i sytuacja się powtarzała (przez to robił się straszny młyn).

Admin powinien być troszkę bardziej stanowczy i będzie ok :)

• Lubię to! 1

10 minut temu, wiktor2116gengJD napisał:

Mnie ?? stałeś idealnie tam gdzie tt sie respiło na sufir hmmm .

ja cały czas stałem tam gdzie jest koniec surfa, bodajze obok kedaru chociaz nie jestem pewny czy to byl on

Edytowane przez Negann

12 godzin temu, wiktor2116gengJD napisał:

Opis sytuacji podczas zabawy kd na mapie wbiłem na surfa teleportem i stał tam Negan który blokował tt a drugi  gracz z tt stał w domku na surfie i zabijał nas AWP pózniej gdy powiedziałem co ty robisz zaczął cały czas

Po pierwsze Negan stał w domku na surfie obok Kedaru

Józek latał na surfie, spadł i Ciebie zblokował skąd miał wiedzieć że tam byłeś? 

Więc nie wiem dlaczego jest skarga na Negana który nic nie zrobił.

A tutaj jeszcze pare mutów z poprzednich rund ^

Wasyl - Mute - 180 min - Nadużywanie mikrofonu

Bimber dostał mute od @ IGonnaHitYana 360 minut. Ale jak wejdzie jeszcze raz na serwer to proszę @ Admin JBżebyście dali mu jeszcze jednego muta na 1080 minut z powodem Nadużywanie mikrofonu.

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności