Rastafari Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Kukon Wirtualny Diler "Lecą butelki na szyby Krzyczymy je**ć was gliny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BmT Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 "Pali się" "oczy zielone uśmiechem doprawione" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 krtdz - "oczy zielone" chyba Poproszę cztery pier*olone kubły z lodem A w nich butle z alkoholem, ale górnym, ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Poddaje się Chodzę z poderżniętym gardłem i rozrzucam ci róże, wiem, że wyglądam tak marnie jakbym był dawno trupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 doli - nie płacz za mną(chyba) Po co kłamiesz? Dobrze wiesz, jak jest Moge Cię nie kochać, ale zrobię Cię jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Źle Kukon - kocham cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Nic Uciekałem przed strażą miejską i nie bałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 taco hemingway - nostalgia ogrody mixtape 2 uliczne przeboje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Kubik_ Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 kukon - ogrody mixtape 2 Oczy czerwone jak FEFE Complètеment pété Uczucia schowane pod sunglasses Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkYakuza Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Kabe-FEFE Skuna nie połapię, ale z miłą chęcią włada Myślę sobie, w sumie węża nie walę Ale pierwszy raz to się chyba nic nie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi