wiktor2116gengJD Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Nick : Wiktor Wiek : 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina : Jestem miłym i sympatycznym człowiekiem , chce opanować serwer w godzinach od 24 do 4 rano bo wtedy siedzi najwięcej złych chłopców którzy wyzywają innych . Umiem składać pancze i zdissować pańska żone. Link do gt : https://www.gametracker.com/player/[USA] wiktor/137.74.7.15:30050/ Link to steam : https://steamcommunity.com/id/kaczuszka123123123 Doświadczenie w adminowaniu : nie miałem styczności jeszcze . W których godzinach najczęściej gram na serwerze? : od godziny 15 do 18 i od 24 do 04 rano . Jak długo gram w csa : z 2 lata będzie . Znajomość sm : 6/10 MIkrofon : tak Czy przeczytałem regulamin admina : tak Czy mam mutacje : jestem w trakcie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Na nie mordo -Sympatyczny? hmmm wbijasz wyzywasz ludzi. np. Wchodzi Mondej na serwer ty na voicechat : mondej slyszalem ze jestes sciekiem. mute min.2 dziennie -toxic -nie pomocny -wyzywa ludzi Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez hobbicior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negann Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Nie ? Nie ogarniasz ct, z reguły freekilujesz To jest cud jeśli nie dostaniesz muta/ gaga na jakies mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 NIE XDDDD 31 minut temu, wiktor2116gengJD napisał: Doświadczenie w adminowaniu : nie miałem styczności jeszcze -sm to raczej kłamstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Na nie -nie ogarniasz -nie dojrzałeś do takiej roli -zachowanie -nie wplataj czyiś dobrze zbudowanych tekstów w te bezwartościowe podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 bruh po samym "wiktor2116gengJD" widac, ze nie jestes jakkolwiek ogarniety -nieogarniety -pelno mutow nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whinteR. Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 5 godzin temu, Ciosek napisał: nie Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 -toxic -cały czas kogoś wyzywasz Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 NIE -Zachowanie -Obrażanie, Wyzywanie +SM +/- wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 8 godzin temu, Ciosek napisał: Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi