ming-chong Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Witam, chciałbym złożyć skargę na tego dzieciaka, nie dość że to rozwydrzone dziecko dało mi 720 minut bana na serwer jb za "obraze" to dał mi to tylko dlatego ze względu na to że się zezłościł jak mały przedszkolak, dlatego proszę was, wypierdolcie go z tego serwera, bo połowa adminów u was to dzieci poniżej 13 roku życia które nie ogarniają, tyle mam do powiedzenia. Elo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ming-chong Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 jebać tego psa i tak sie wybroni bo jego stary jest właścicielem serwera 1 obraza/wulgarnosc Przez PiKe, 30 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 @VenmerNapisz skarge tutaj: https://forum.arenaskilla.pl/forum/27-skargi/ Stosując się do wzoru Spoiler Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Kultura na forum :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Godzinę temu, Chkr napisał: @VenmerNapisz skarge tutaj: https://forum.arenaskilla.pl/forum/27-skargi/ Stosując się do wzoru Pokaż ukrytą zawartość Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi