Gość Vostix Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Nick: | Vostix | ArenaSkilla.pl Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jest dość mało adminów, więc na pewno przyda się pomocna para rąk. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na serwerze Jailbreak. Jak długo gram w CS:GO?: Prawie 5 lat. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W weekendy: 13-24, W tygodniu jak mam czas to wchodzę, ale staram się codziennie na przynajmniej 1 godzinę. Link GT: https://www.gametracker.com/server_info/185.30.124.110:30000/top_players/?query=Vostix Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198800299928 Mikrofon: Tak Kontakt: Steam (nick wyżej), Discord (Vostix#4590) Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Edytowane 1 Lutego 2019 przez Vostix poprawiam wzor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Aktywność taka średnio, ale niech będzie Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Na tak ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem na TAK: +sm +doświadczenie +/-aktywność (do poprawy)POWODZENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 +/- aktywność +/- sm Na okres próbny jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 +wiek +SM Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Nie masz nawet jednego pełnego dnia zagranego. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Gadałem z tobą na serwerze i wydajesz się być ogarnięty. Popraw aktywność i będzie ok. Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Na nie za mała aktywność i gra na serwerze od tygodnia więc może mu się znudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 oczywiście że jestem na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Jak się zanudzi to się znudzi, na razie ma zapał, więc na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi