never Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) nick:GOOD RYŻ AND GOOD SRAKA nick admina:Young KennyS powód:czity długość bana:perm data i godzina 01.02.2019 19:40 mapa: inferno grałem w cs go w biłem na ten serwer gram i same hedy ale to skill miałem skrzyzowane. serwer [Mirage/Cache/Inferno][3Maps][TR128] ... Edytowane 1 Lutego 2019 przez never Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PodGór Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) GOOD RYŻ jest czysty ponieważ często z nim gram matchmakingi i na serwerach społeczności Edytowane 1 Lutego 2019 przez nadeking.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Teraz, nadeking.com napisał: potwierdzam ze GOOD RYŻ jest czysty ponieważ często z nim gram matchmakingi i na serwerach społeczności Nie potwierdzaj czegoś na co dowodów nie masz, bo to tylko puste słowa. Admin banujący ma 24 godziny na rozpisanie demka od napisania odwołania przez osobę pokrzywdzoną, więc lepiej poczekajcie cierpliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 UB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi