Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

Gdaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam; https://steamcommunity.com/id/Jokerekeek/

Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/miczumily

Nick oskarżonego: ☆Miczu#Miły☆
Opis sytuacji: (dostałem bana na tydzien wbiłem 1raz na mk zeby dac kredyty po czym przyznałęm sie ze to ja i ładnie przeprosiłem, wczoraj grałem z administarorem cytuje wbij koro na serwer miczu ci pozwolił dawaj na 10 min i dalej lecimy grac w lige wbiłem dostałęm odrazu bana po czym mi mowi ze ich plan jakis działa i ze jutro na main tez dostnae wbijam dzis i odrazu dostaje...)
Serwer:Dv1

• Smutne. 1
  • Haha! 3

Ja również zauważyłem Cię nie raz na mk, w dodatku dostawałeś bana, a jest wyraźny zakaz wchodzenia na aktywnym banie. 

Powinieneś otrzymać dodatkową karę (ban x2/x3), po to, abyś nauczył się na przyszłość, takie osoby jak Ty powinny być "tępione", oczywiście w przenośni, ponieważ nie znasz regulaminu i piszesz nieumyślnie i nieświadomie skargi , które są zbędne i zaśmiecają dział. 

Edytowane przez likurtonus
  • Lubię to! 1
  • Haha! 1

Zaczął bym od "xD" ale nie wypada więc, ban nadany tydzień temu z powodu skargi. Jako iż kilkukrotnie wbijałeś na mk, dostałeś kilka banów za mk to zostało to przedłużone o kolejny tydzień na tym koncie. Sam się przyznałeś do tego, że wbiłeś. Nie będę się wypowiadał na temat twojego zachowania bo to nie mój problem. Nie wiem co tu mam jeszcze napisać bo jest tak łatwo rozpoznać cię po samym sposobie pisania albo nicku, że nawet zwykli ludzie z serwera są w stanie to zrobić. A co do cytatu nie pamiętam abym coś takiego powiedział więc proszę o jakiś ss albo coś :PepeHands:. Z mojej strony to tyle, może ktoś się jeszcze wypowie.

• Smutne. 1

słuchaj wbiłem raz na mk sikam szampan sam ci powiedziałem dodaj mnie chce cie przeprosic i oddac kredyty i mozesz banowac na co odpowiedziałęs spoko.

pan tarot wczoraj powiedział ta wiadomosc która za cytowałem i mysle ze jezeli dostałem na mk to na mk a nie na main ;0

1 godzinę temu, Hope napisał:

Wbiłem raz na Mk? xD

Już nie zliczę na ilu multi kontach wbijałeś gdy otrzymywałeś bana.

w tym tygodniu ? mysle ze jezeli nie wiesz o co chodzi to sie moze nie wypowiadaj ;)

• Smutne. 1
  • Haha! 1

1. w skardze nie ma żadnych dowodów

2. 

1 godzinę temu, KOR0 napisał:

dostałem bana na tydzien wbiłem 1raz na mk 

jeśli tak było to ban jest słuszny.

3. 

1 godzinę temu, KOR0 napisał:

wczoraj grałem z administarorem cytuje wbij koro na serwer miczu ci pozwolił dawaj na 10 min i dalej lecimy grac w lige wbiłem dostałęm odrazu bana po czym mi mowi ze ich plan jakis działa i ze jutro na main tez dostnae wbijam dzis i odrazu dostaje...

udowodnij to w nowej skardze

• Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności