Negann Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Nick: Negan Nick admina: SK4N3R Długość bana: 12h bana na ct Data i godzina:(dostania bana)26.03.2020 około 1:45 Serwer: JB Powód bana:(podany przez admina) Mass fk Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) ba_Minecraftcity_v16_snow Wiem, że tego nie ma we wzorze ale wyjaśnie, żeby osobie rozpatrującej było łatwiej: Dostałem bana gdyż zdaniem SK4N3R polecenie : lewa skron do lewej ściany zwględem prawej ściany względem wejścia jest sprzeczne. Widziałem jak wiele osób tak robi przy adminach i nie dostawali bana. Uważam , że jest to proste polecenie i nie sprzeczne. Jeśli się myle prosiłbym o przynajmniej skrócenie bana gdyż 12h to całkiem sporo jak na zwykłą pomyłke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 polecenie które dałeś można wykonać tylko i wyłącznie jeśli interpretujesz je od tyłu lewa skroń do lewej ściany2względem prawej ściany względem wejścia1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 ctban zostaje. brak UB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi