Koncu Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Nick: Koncu Wiek: 14lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na ts3 admin jest bardzo rzadko, a gracze też rzadko, ale wchodzą na centrum pomocy i nie im kto pomóc. Nie raz wchodziłem i im mówiłem, że aktualnie nie ma admina, ale jak wejdzie to mu napisze/powiem, aby wbił do gracza na kanał i mu pomógł. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem już admina na ts3 areny. Mikrofon: Tak Steam: Koncu - https://steamcommunity.com/id/Koncu/ Kontakt: Ts3, forum, steam Edytowane 1 Lutego 2019 przez Koncu Orto :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 No moge powiedzieć TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 12 minut temu, Koncu napisał: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na ts3 admin jest bardzo żadko, a gracze też żadko Rzadko* xD Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 W sumie cipcia się nadaje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>3$Pupu$3< Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem na TAK!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 1 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Napisz do dowolnego Technika na Pw, podając link do podania. *Jeżeli na serwerze nie ma Technika, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi