Rambo4321 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/ZIK00/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/nikolaus1234 Nick oskarżonego: Nikolaus hellcase.com Opis sytuacji: Wysyłam zgłoszenia że inna osoba nie ma mutacji a admin który gra nic z tym nie robi . Serwer: Detran V2 Dowody: 18.30-18.40 MAPA EMERALD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonowski Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Według mnie ta skarga została napisana niepotrzebnie , ponieważ ten użytkownik zgłosił osobę , która może i nie miała mutacji , lecz na serwerze prawie w ogóle się nie komunikowała. Zaczęło się tak , że osoba ktorą ,,ZIKOO'' zgłosił weszła na serwer i powiedziała coś i od razu zaczął ją zgłaszać a ja odmówiłem nadania muta , ponieważ ta osoba prawie w ogóle się nie komunikowała. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Ta a inne osoby ? Nic z nimi nie robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonowski Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Tak nic jedynym adminem co robi porządek na serwerze to jest frosztyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 JAk dla mnie nie ma sensu mutowania KAŻDEJ osoby bez mutacji, bo nie oszukując się, w większości gracze mają tu poniżej 14 lat, i nie mają mutacji, więc mi nie przeszkadza głos takich osób i rozumiem Nikolausa, bo jakby miał mutować każdego bez mutacji, to nikt na serwerze by się nie odzywał, jednakże poczekam na wypowiedź UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Jak admini nie mają sami mutacji pozdro dla majora 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) Na szczęście to ja wybieram osoby, które chcę zobaczyć na stanowisku admina, nie ty, bo czuję że za dużo byś ich nie miał, skoro brałbyś samych z mutacją+ Musiałbyś dostać M@, a z tym też byłoby u ciebie ciężko ,a teraz koniec spamowania i czekać na demko i wypowiedź UBT. Edytowane 21 Marca 2020 przez T0M3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Powodzenia jak nie ta skarga to kolejna wleci pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Gracz Erni, od wbicia na serwer, przez 6 minut odezwał się 4 razy, w tym pierwsze 2 słowa kiedy powiedział w ciągu 20 sekund, zaczęły lecieć na niego zgłoszenia(z tego co wnioskuję po wypowiedziach), potem 2 minuty się nie odzywał, i odezwał się kolejny raz. Przestój 2 minuty i kolejne słowo. Podsumując- Erni nie rozmawiał ( nie nazwałbym 4 słów wypowiedzianych w 6 minut rozmową) Skarga odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi