Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na nieogarnietego admina

Udostępnij

Jakub_sayji

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/totylkoja321/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/KapiToZiomal/

Nick oskarżonego: Kapi.
Opis sytuacji: Gracz ten podczas 2-3 rundy dostaje killa z powodu zakazu double jumpa po czym skarży się że mogę zagazać db tylko na jedną zabawę. (ilekroć grałem z adminami słyszałem zawsze że jak już daje zakaz na db to obowiązuje on na całą rundę) Admin ten już wtedy był podjudzany przez jednego z graczy na u@ aby mi nadać bana. Kolejna runda, prowadzę i nadaję polecenia potylica tylna ściana totalny bezruch do odwołania, bezruch do odwołania nakaz kucnij i przytrzymaj do odwołania i nakaz patrzenia się maksymalnie w górę do mojego odwołania) Kapi. czyli nasz oskarżony dostaję kulkę bo nie patrzy się maksymalnie w górę i tłumaczy to "zbugowanym modelem" odpowiedziałem mu że to nie moja wina iż model jest zbugowany i ze jakos reszta wykonuje normalnie polecenie. dostałem za to 30 min bana na ct pt: "nie ogarnisz" No to chyba kapi. nie ogarnia skoro te polecenmia są wykonalne razem plus 0 ostrzeżeń jakichkolwiek
Serwer: JB
Dowody: mapa jb_boxer_th w sumie pierwsze 5 rund godz około 12:40-12:58

Edytowane przez Jakub_sayji
błąd w poleceniach
  • Smutne. 1

3. Prowadzący nie może:

Zakazywać korzystania z przywilejów (s)vipa na więcej niż 1 konkurencję podczas rundy.

Po pierwszym killu powiedziałem Ci, że nie miałeś powodu żeby mnie zabić, ponieważ nie możesz zakazywać używania przywilejów na więcej niż jedną zabawa ty powiedziałeś że masz to gdzieś. Rundę później dałeś polecenia "potylica tylna ściana totalny bezruch do odwołania, bezruch do odwołania nakaz kucnij i przytrzymaj do odwołania i nakaz patrzenia się maksymalnie w górę do mojego odwołania" i mimo tego że je wykonywałem zabiłeś, dlatego dostałeś bana to, że wykonywałem polecenia będzie widać na demku. Według mnie ban jak najbardziej słuszny. 

PS.§5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut, bezpodstawne warny; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy. 

Edytowane przez Kapi.

4 minuty temu, Kapi. napisał:

3. Prowadzący nie może:

Zakazywać korzystania z przywilejów (s)vipa na więcej niż 1 konkurencję podczas rundy.

Po pierwszym killu powiedziałem Ci, że nie miałeś powodu żeby mnie zabić, ponieważ nie możesz zakazywać używania przywilejów na więcej niż jedną zabawa ty powiedziałeś że masz to gdzieś. Rundę później dałeś polecenia "potylica tylna ściana totalny bezruch do odwołania, bezruch do odwołania nakaz kucnij i przytrzymaj do odwołania i nakaz patrzenia się maksymalnie w górę do mojego odwołania" i mimo tego że je wykonywałem zabiłeś, dlatego dostałeś bana to, że wykonywałem polecenia będzie widać na demku. Według mnie ban jak najbardziej słuszny. 

PS.§5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut, bezpodstawne warny; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy. 

co do fk się zgadzam ale dałeś bana za nie ogarnianie. Tłumaczyłeś się zbugowanym modelem gdzie reszta graczy z tym samym modelem wykonywała polecenie. Za to dałeś bana. Powiedziałem ci ze to nie moja wina iż model jest zbugowany i należy pisać do bonia a ty wywalone totalnie w ten problem.

Bana za nieogarnianie mogłem Ci dać po 1fk, bo wykłócałeś się, że miałeś powód, żeby mnie zabić, a tego powodu nie miałeś co świadczy o tym, że nie znasz regulaminu. Drugie fk zweryfikuję demko. Jeżeli zabicie mnie w drugiej rundzie było faktycznie podstawne to ban i tak był słuszny. Więcej już się na ten temat wypowiadać nie zamierzam zostawiam sprawę ubt.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności